![]() |
a drzewo w jakim stanie? czy ono też było na dyskotece?
|
![]() |
Polskie deb***stwo wracało z dyskoteki, ponoć zabawa była przednia...
|
![]() |
tak, wyrosło nagle na środku drogi na złość...na pewno żaden przepis nie został złamany... wszyscy jechali elegancko, przepisowo i na trzeźwo... |
![]() |
jestescie deb***e tyle wam powiem
|
![]() |
to jest na pewno powiat lubelski ?
z ponikw bliżej do Janowa Lubelskiego niż do Lublina !
|
![]() |
To jest przepiękna miejscowość Roztocza, położona w powiecie lubelskim. |
![]() |
tam dla jakiegos dzbana nikt na bani nie wracal z tamtąd kierowce znałem alkoholu on w ustach nigdy nie miał wiec o to napewno nie ma co go sadzic... sroga sliska ciemno stary samochod....ech
|
![]() |
~Efekt jojo~
polskie deb***stwo to moze jestes ty, chlopak porzadny, alkocholu nie pil, w szkole w czolowce zawsze byl, ale zawsze najlepiej oceniac nic nie wiedzac..
|
![]() |
Przecież ten kadet musiał być trochę zgnity, miał przecież ponad 20 lat! Wszędzie luzy, sparciałe tuleje wahaczy, amortyzatory dawno wyciekły.
Na tych naszych pofalowanych drogach, to prędzej czy później śmierć pewna jeśli takie cacko znajdzie się w rękach kierowcy tuż po kursie i w dodatku z takim obciążeniem.
Za dupę diagnostę, co podstęplował dowód!
|
![]() |
kadet kadetem tam dbał o niego jeszcze nie był taki najgorszy zgnitek...wychdzi na to ze i poduszke kierowcy miał, kazdy byl w pasach, poduszka strzeliła ale nic nie dało widocznie..;/
|
![]() |
i po co te komentarze...? Damian ...był super chłopakiem...
|
![]() |
znałem go z liceum do klasy chodziliśmy, alkoholu nigdy nie chciał z nami pić bez nas zresztą też (to taka informacja dla ludzi którzy komentują nie mając pojęcia co i jak) w szkole był jednym z najlepszych uczniów, konkursy te sprawy były wygrywane właśnie przez niego, dla wszystkich starał się być w porządku. Samochód swoją drogą ale ku*** polskie szosy to też temat rzeka, podatek w samym paliwie jest bardzo duży a nic się nie dzieje żeby poprawić ich stan ale to tak na marginesie. Szkoda człowieka i tyle, poza tym nie wiadomo co będzie z jego dziewczyną która jest w ciężkim stanie... Ktoś tu pisze że za szybko jechał może w tym przypadku tak ale z drugiej strony ktoś może jechać jak najbardziej przepisowo i zginąć przez drugiego który będzie zapier*** więc nie ma reguły. Kondolencje i wyrazy współczucia dla najbliższych i na tym zakończę bo nie bardzo mi się klei pisanie o tym.
|
![]() |
Z jakiej miejscowości byli uczestnicy wypadku? |
![]() |
wiecie co z resztą?? anita z chłopakiem, kinga??
|
![]() |
Znałam Damiana, był z mojej miejscowości, chodziliśmy do tej samej szkoły, jeździli tym samym busem, Damian był rozważnym chłopakiem bardzo sympatycznym, zabawnym i niezwykle inteligentnym, nigdy nie przeszedł obojętnie obok kogoś kogo znał, nie mogę uwierzyć w tą straszną tragedię....jeszcze to do mnie nie dociera....mam wrażenie, że za chwilę zobaczę go jak będzie jechał rowerem do sklepu....boli jak uświadomię sobie, że go już nigdy nie zobaczę....był świetnym kolegą... oby tylko reszta wyszła z tego...
|
![]() |
Z jakiej miejscowości byli uczestnicy wypadku?
|
![]() |
zakrzówek, blinów, zaklików...
|
![]() |
[quote name='ktoś' date='13.06.2010, 14:52:05' post='302332']
zakrzówek, blinów, zaklików...
[/quot
Majdan Obleszcze
|
![]() |
Pewnie wracali z RAMPY bo Solaris grał. Ech... ; / Tak to jest. Widzę, że to był super kumpel, dobry uczeń. Szkoda takich młodych ludzi.
Ale cóż zdarzył się niefortunny wypadek może przez nierozwagę na jezdni , chwilowe zagadanie. Dużo nie potrzeba ,żeby doszło do takiego wypadku, który jak widać w tym przypadku okazał się tragiczny. Szczere kondolencję dla rodziny i przyjaciół tego młodego człowieka.
|
![]() |
fakt faktem jest to teren gorzysty ale nowy asfalt jest położony od samego Zakrzewa do Ponikw, wiec albo brawura albo zawiódł samochód....mozliwe ze nie znał tej trasy a tam łatwo jest o wypadek, jesli sie jest laikiem za kierownica. Szkoda chłopaka
|
Strona 1 z 6
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|