![]() |
Jakaś masakra z tą orkiestrą. Wolnotariusz na wolnotariuszu, jakieś bandy 11 osobowe chodzą. Ktoś powinien porozrzucać ich po mieście, zorganizować to, a tak włóczą się od zamku do Statolila.
|
![]() |
15:17
A jacyż to wojskowi? toć przebierańcy.
|
![]() |
To jacyś Strzelcy albo jakaś grupa rekonstrukcyjna ASG.
|
![]() |
grupa ASG nic wiecej, troche wiecej uwagi droga redakcjo.
|
![]() |
a moje podatki gdzie sa
|
![]() |
światełko do nieba o 19:56.... zawsze o 20 , odliczanie a tu d***....
|
![]() |
Co to za film??? Oglądanie przez 6 minut samych fajerwerków naprawde nie jest przyjemne.... NIe potraficie zrobic prostej videorelacji z tego co się działo?
|
![]() |
@max - na pewno nie będę okrajał filmu z przepięknego pokazu, bo tobie się nie chce całości oglądać. co chcesz jeszcze oglądać z relacji z pokazu sztucznych ogni oprócz sztucznych ogni? gościa siedzącego na koniu? to włącz sobie film z gościem siedzącym na koniu. film z pokazu przedstawia pokaz, koniec kropka. nawet nie chcę wdawać się w rozważania na temat tego, co w takim razie nie jest nieprzyjemne, albo co lepsze - przyjemne, skoro oglądanie fajerwerków sprawia ci dyskomfort. może w psychologii jest jakaś specjalna nazwa dla tej schorzenia / zjawiska, bo jest ono bardzo interesujące i nietypowe. pierwszy raz mam do czynienia z czymś takim jak odczuwanie nieprzyjemności z oglądania przez internet krótkiego pokazu.
@gościu - nawet 19:57, a nie 56 organizatorzy zażyczyli sobie równo o tej godzinie pokaz, więc wtedy trzeba było go rozpocząć. pewnie miało to coś wspólnego z opracowanym skrótem kamerowym i każde miasto w Pl musiało tak wystartować ze światełkiem, żeby się wstrzelić w telewizyjną relację. chociaż i tak się dziwię, że nie było ani odliczania, ani podkładu muzycznego, z którym wrażenia widzów byłyby jeszcze lepsze. no ale co poradzić, skoro tak każą strzelać, tak się strzela
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|