Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

14 listów gończych za 38-latkiem. Wpadł bo wyłudził kredyt i kupił telewizor

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 17 stycznia 2018 r. o 11:26 Powrót do artykułu
Brawo Policja. Do pierdla oszusta. Namnożyło się ich bez liku. Też miałem taka jedną. Lokatorka. Narobiła długu, zostawiła bajzel w mieszkaniu. Sąd, wyrok, komornik, wszyscy bezsilni. Nie ma majątku, może robić dalej przekręty. Nikt jej ruszy. Nie wiadomo kogo teraz oszuka. Na razie komornik, ustalił, że razem ze mną oszukała już 10 osób na ponad 100tys. zł. Oby tak dalej. Prawo i państwo (he,he, państwo) jest bezsilne. Posiedziałaby ze 2 lata w kryminale, może by to ją czegoś nauczyło!!!!
Odpowiedz
 Miałem podobną sytuacje. Dlaczego lokatorzy-złodzieje nie ponoszą konsekwencji karnych za zniszczenie mieszkania i nieplacenie za wynajm. Dla mnie to złedziej jak każdy inny. 
Odpowiedz
"Policjanci znaleźli przy nim także telefony komórkowe, kilka kart SIM i sfałszowane dokumenty" .... a te karty SIM pewnie zarejestrowane na inne osoby żeby robić wałki.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...