![]() |
Czy jusuf habibi też już dostał ?
Syryjski jusuf al saud kebab
Czy płaci ZUS i US ?
|
![]() |
kim jest ta urocza dama w chabrowym kostiumie i szpileczkach do koloru z pierwszego rzędu?
|
![]() |
nigdy nas nie za wiele . Mam nadzieję że weryfikacja odbywa się zgonie z prawem ? Chciałbym przypomnieć że na Wolyniu i Wschodniej Malopolsce wszyscy mieszkańcy posiadali obywatelstwo Polskie . Nie życzę sobie aby wnuk jakiegoś banderowca ubiegał się o nasze obywatelstwo ,bo karę polaka to posiada co drugi . Dzięki CI ZA TO adrianku i trybunale k.
|
![]() |
A ja mam szwajcarskie, polskie jest słabe
|
![]() |
nigdy nas nie za wiele . Mam nadzieję że weryfikacja odbywa się zgonie z prawem ? Chciałbym przypomnieć że na Wolyniu i Wschodniej Malopolsce wszyscy mieszkańcy posiadali obywatelstwo Polskie . Nie życzę sobie aby wnuk jakiegoś banderowca ubiegał się o nasze obywatelstwo ,bo karę polaka to posiada co drugi . Dzięki CI ZA TO adrianku i trybunale k.Twoja babka też miała "polskie" obywatelstwo a ty taki "polak"... |
![]() |
wal się janusz - moja prababka była czeszką leszczu
|
![]() |
A ja mam szwajcarskie, polskie jest słabeZapytaj Helweta co o tobie myśli. Jeśli operujesz jakimkolwiek językiem w stopniu komunikatywnym. Dla Helweta jesteś śmieciem. |
![]() |
wal się janusz - moja prababka była czeszką leszczuWal się to do twojej babki mówili Ukraińcy. |
![]() |
Super. Gratuluję wszystkim nowym Polakom. Witajcie. Najlepszego!
|
![]() |
Janusz a kim ty jesteś ze se możesz coś życzyć albo nie ? Sprawczosc masz tej mroweczki co to sobie biega po kupce piasku pod tą ławeczka co to na niej z takimi samymi jak ty dyskutujesz.. Paproszku.. jedyna twoja moc to komentarz pod artykułem :) to generalnie jest szerszy problem naszej cebulandii tj. najmniejsze szczypiorki wyglaszaja swoje mądrości pod wszelkiej maści artykułami.. Mordeczki puchy wy marne skąd się Wam to bierze?
|
![]() |
Super. Gratuluję wszystkim nowym Polakom. Witajcie. Najlepszego!To nowi obywatele RP, ale nie Polacy. |
![]() |
Dla mnie Polacy
|
![]() |
Dla mnie PolacyObywatelstwo to nie narodowość i twoje widzimisię niczego tu nie znieni. |
![]() |
No to bedzie miał kto znowu "riezać" Polaków ........gorzko tego pożałujemy wszyscy.
|
![]() |
No to bedzie miał kto znowu "riezać" Polaków ........gorzko tego pożałujemy wszyscy.Patrzaj jak cię nowi "Polacy" z banderowskimi dziadkami zminusowali. |
![]() |
nigdy nas nie za wiele . Mam nadzieję że weryfikacja odbywa się zgonie z prawem ? Chciałbym przypomnieć że na Wolyniu i Wschodniej Malopolsce wszyscy mieszkańcy posiadali obywatelstwo Polskie . Nie życzę sobie aby wnuk jakiegoś banderowca ubiegał się o nasze obywatelstwo ,bo karę polaka to posiada co drugi . Dzięki CI ZA TO adrianku i trybunale k.Trybunał musiał tak postąpić, bo każde inne zachowanie po mordzie na Adamowiczu byłoby poczytane jako mowa nienawiści. Trzeba się było więc wycofać z określeń o nacjonalistach ukraińskich i Małopolsce Wschodniej. Nie mieli wyboru. |
![]() |
To mają w końcu polskie pochodzenie czy są z pochodzenia Ukraińcami? Panie Wojewodo...
|
![]() |
Jeśli ich dziadkowie faktycznie się czuli Polakami toczemu nie chwycli za broń w 1945 i nie walczyli o polskość Wołynia, Lwowa, Małopolski Wschodniej? Czemu wreszcie zaraz po wojnie nie zdecydowali się na repartiację?
|
![]() |
Jak Polak ożenił się z Ukrainka, a Ukrainka wyszła za Polaka to oni, a tym bardziej ich dzieci nie są dla mnie Polakami, Szczególnie po tym co się stało w 1943r. jak można było się wiązać z potomkiem np. banderowca
|
![]() |
A na Ukrainie mówią, że na Wołyniu, we Lwowie nie było Polaków, byli tylko spolonizowani Ukraińcy i Ukraińcy wyznania rzymskokatolickiego,.Że tak naprawdę 90% repartiantów ze wschodu to spolonizowani Ukraińcy, Białorusini, Litwini. Że przygraniczna ludność zamieszkująca powiaty Polski wschodniej to tak naprawdę nie Polacy a spolonizowani Ukraińcy wyznania rzymskokatolickiego. Od razu zazanczam, że nie jest to moja opinia tylko opinia wielu ukraińskich polityków, historyków, którą można spotkać w ukraińskich mediach. Ja po porostu chciałbym wiedzieć jaka jest prawda. Jak ktoś jest Polakiem i za takiego się uważa to ja to szanuję.
|
Strona 1 z 3
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.