![]() |
na 25 tysi muszę cały rok jeb.a.c aby zarobic takie pieniądze, atu jeden z drugim na du.py w jedną noc puszczają. pytam się skąd oni mają te $ ???
|
![]() |
"Dzisiaj mamy otrzymać na nie odpowiedź"
Trzeba była napisać, że dziś obiecali wam odpowiedzieć, bo tej odpowiedzi raczej nie ma się co spodziewać.
|
![]() |
cO TO JEST 58 TYS. w Poznaniu w klubie go go klintowi ściągneli z karty ponad 900 tys. Biedaki tam nie chodzą.
Potwierdza się stare porzekadło, żona jest tańsza.
|
![]() |
taniej by było wynająć kilka panienek na całą noc jeśli już musicie szukać takich wrażeń fra_jerzy :-)
|
![]() |
trzeba było iść do baru mlecznego a nie szukać pierogów w cocomo?
|
![]() |
Media trąbią o tym od miesięcy a podtatusiałym panom i tak sperma zalewa mózgi i sami przynoszą pieniądze i podpisują zobowiązania. Właściciele przybytków mają akceptacje pinów, podpisane weksle i zapisy z monitoringów. Gdzie tu jest przestępstwo ? Zwykła głupota, połączona z alkoholem i zwierzęcą chucią.
|
![]() |
"Płacił służbową kartą" - a to Polska właśnie. Biedny nasz kraj i władza do niczego
|
![]() |
na 25 tysi muszę cały rok jeb.a.c aby zarobic takie pieniądze, atu jeden z drugim na du.py w jedną noc puszczają. pytam się skąd oni mają te $ ???Amfetamina głubcze !!!! amfetamina !!! z najniższej krajowej tego nie ma. |
![]() |
tak się strzyże frajerów
|
![]() |
Co za banda krety...ów. Po cholerę chodzić do tego klubu? Nie ma lepszych rozrywek? Wcale mi ich nie szkoda. Zacznijcie żyć jak porządni ludzie, a nie jakieś bezmózgie napalone bydło. Nie lepiej spędzić noc z żoną?
|
![]() |
Lubelskie studentki mają konkurencyjne ceny. :)
|
![]() |
hehe frajernia, ja chodzę do zwykłych klubów i zawsze bawię się z jakimiś fajnymi lalami, wystarczy pokombinować a nie płacić
|
![]() |
To już wolałbym do burdelu pójść albo panienkę z roksy wziąć ! niż płacić świni za drinki i że mi dupą przed nosem pokręci.
|
![]() |
No takich mamy różnych "menadżerów" i "doradców", że nawet nie potrafią posługiwać się kartą, wszystko budowane i kupowane na kredyt, ale przyjdzie banksterska "kreska" i skończy się rumakowanie.
|
![]() |
Tak to jest jak ktoś szasta pieniędzmi na prawo i lewo a słoma z butow wychodzi. Sami są sobie winni.
|
![]() |
Chodzą, wydaja - pewnie przed kolegami chwała sie jaki to ja jestem kozak.
A rano juz do śmeichu im nie jest i rżną głupa, ze ich okradli hehehheh
sami są sobie winnii i czemu nagle prokuratura, wydali, zaplcili :)
|
![]() |
człowiek musi 2 pracować na tyle co taki wybitny menadżer spółki skarbu państwa w jedną noc na dziwki przepuści.
|
![]() |
Niestety ale to są oszuści. Wcale nie jest to wina klientów. Mnie też przerobili na ładną kwotę. Zamawiasz piwo albo drinka - coś muszą do niego dosypywać bo od razu cię rozkłada. A później masz wyczyszczone konto. To są po prostu złodzieje. W cywilizowanym kraju, w cywilizowanym klubie nie pozwoliliby sobie na takie beszczelne kradzieże.
|
![]() |
Za dobrą zabawę trzeba płacić. Dlaczego nie wstał i nie wyszedł w trakcie zabawy, tylko dopiero kiedy się zorientował, że przepuścił wszystkie pieniądze??? Bawić trzeba się z głową, na każdym terminalu widać kwotę jaka jest do zapłaty i na takie rzeczy się zwraca raczej uwagę... Sam jest sobie winien, nie kontrolował wydatków to tak jest, widział ceny w menu i wiedział co zamawia. Teraz pretensje do całego świata i robienie sobie wstydu przed całym Krajem. BZDURA TOTALNA
|
![]() |
widze PRowcy od iwentu w net-akcji :D
|
Strona 1 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|