![]() |
Zderzak był chyba ze złota, skoro artykuł trafia na główne miejsce w serwisie internetowym dziennika.
|
![]() |
ta jakość z monitoringu zakrawa na kpiny-szkoda na taki badziew kasy
|
![]() |
może to samochód reaktora haha
prywata na dzienniku trwa ..
|
![]() |
kręcone telefonem stacjonarnym
|
![]() |
Samochód nie został uszkodzony , tylko jego zderzak . A zderzaki służą do ochrony samochodów .
|
![]() |
Ale łajza, tyle miał miejsca, parking ogromny, to menda musiała parkować akurat blisko tych samochodów. Albo był/była pijany/a, albo wyjątkowa oferma z tego kierującego.
|
![]() |
Mam nadzieję, że wyplewi się takich kierowców. Łajza zaoszczędzi 10-15% na OC, a gość wyda ponad 1500zł na naprawę zderzaka. Też tak ktoś mi wjechał w dwoje drzwi. Może to ten sam degenerat. Raz wpierdzielić się w auto to mu mało. Przynajmniej tutaj sklep meble Agata okazał się w porządku, bo z miejskiego monitoringu nie można skorzystać. Tylko mundurowi mogą. Ale czy im się chce? W moim przypadku nie. Mam nadzieję, że sąsiad lub lakiernik rozpozna sprawcę. I ten ciołek zapłaci z własnej kieszeni... nie tylko mandat, ale rownież robociznę. I zobaczy, że utrata zniżki to pikuś z tym co będzie musiał zapłacić. Bo wystarczy, że zrobi odprysk w lakierze i dodatkowe 400zł ubędzie mu z kieszeni. Teraz Lublinianie i okolicznych miejscowości zwróćcie uwagę na ten model auta. No i o ile wiem na skrzyżowaniach też jest monitoring. Ale czy mundurowych w Lublinie tak samo chce się nie pracować jak w Chełmie? Zobaczymy po finale sprawy. Czekam na kolejny artykuł.
|
![]() |
Żałuję, że dedektywa nie wynająłem. On miałby wgląd w zapisy z miejskiego monitoringu. Cóż Polak mądry po szkodzie. Jeżeli mundurowi nie znajdą sprawcy, bierz kolego dedektywa. On w jeden dzień to załatwi.
|
![]() |
To jakiś skandal żeby obejrzeć film w celu pomocy człowiekowi każą reklamę ogladać i jeszcze podziekować że dzieki niej za darmo go obejrze. A to k... jakas nowość co na ekrany weszła? Minuta tnącego się chłamu jakiści sprzed 15 lat. Dno.
|
![]() |
U mnie podobna sytuacja mam nagranie policja znalazła sprawce, zgłosiłem do towarzystwa (AXA) szkodę z winy sprawcy. Axa odmawia wypłaty odszkodowania, ponieważ sprawca nie został ukarany mandatem więc według nich nie ma winnego. Towarzystwo wysyła pisma do sprawcy on nie odbiera pism i nie mogą potwierdzić mojej wersji( jest nagranie z monitoringu jak uderza w mój samochód) Paranoja.
|
![]() |
Od AXA to zgłoś stluczkę na policji. Mając nagranie muszą wystawić mandat, a gość za uchylanie się od odpowiedzialności zaplaci z własnej kieszeni, a nie OC. Wpisz wszystkie koszty jakich doznałeś z niewygodą załatwienia sprawy. Masz do tego prawo. Sam uszkodzony zderzak to nie wszystko, twój czas też ma swą wartość. Nie ociagaj się, tylko zgłoś sprawę na policji oficjalnie i wymagaj jej finalizacji. Nie chciał gość ugodowo, to pozna ile koszuje jego głupota.
|
![]() |
Kręcone Nokią 3310.
|
![]() |
Auto wygląda jak jakiś stary typ Mazdy takiej z " otwieranymi oczami " koloru białego, pewnie mało już takich jeździ samochodów po Lublinie więc łatwo będzie ją zauważyć
|
![]() |
Trafi się taki szczurek co nie umie jeździć, uszkodzi komuś auto i spieprzy z miejsca zdarzenia. Takich to powinno się surowo karać. Szkodniki społeczne.
|
![]() |
|
![]() |
Policja!!???chyba haha sobie robisz ja w podobnej sytuacji podałem im numer tablic markę auta to po kilku tygodniach przysłali mi pismo o umorzeniu sprawy no sprawca się nie przyznał. Goscio "salaciarz" poobijal mi drzwi na parkingu i sobie odjechal. Takze policja sibie olewa takie sprawy to nieroby sa.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|