![]() |
Mam wątpliwości, aby wpływ na wybudzenie mieli lekarze czy ktolokwiek. To loteria. Nikt nie wie kiedy i czy wogóle uda się wybudzić człowieka. To zależy od odnowienia połączeń neurnalnych pomiędzy mózgiem i organizmem. Połączenia te odnawiają się w różnym tempie, którego nikt nie jest w stanie obecnie sprawdzić ani przyspieszyć. Co nie zmienia faktu, że ta klinika powinna być.
|
![]() |
Życzę dziecku szybkiego powrotu do zdrowia... ale kto jej dał takie beznadziejne imię? Żyjemy w Polsce czy w stanach?
|
![]() |
A ja życzę dziecku szybkiego powrotu do zdrowia...bez żadnych więcej debilnych uwag.
|
![]() |
Mam wątpliwości, aby wpływ na wybudzenie mieli lekarze czy ktolokwiek. To loteria. Nikt nie wie kiedy i czy wogóle uda się wybudzić człowieka. To zależy od odnowienia połączeń neurnalnych pomiędzy mózgiem i organizmem. Połączenia te odnawiają się w różnym tempie, którego nikt nie jest w stanie obecnie sprawdzić ani przyspieszyć. Co nie zmienia faktu, że ta klinika powinna być. masz rację ale, ale żeby doszło do<< odnowień>> jak piszesz potrzeba stymulacji |
![]() |
To cud, że nieszczęście Pani Ewa Błaszczyk potrafiła obrócić w szczęście tylu ludzi
|
![]() |
------->
Najlepszy radar komórkowy już dostępny w sieci. Teraz nikt ani nic się przed tobą nie ukryje. http://fw.pl/radardokladny
Technologia sił specjalnych dostępna dla każdego.
Najlepszy radar komórkowy już dostępny w sieci. Teraz nikt ani nic się przed tobą nie ukryje. http://fw.pl/radardokladny
..
|
![]() |
Witam...cieszę się bardzo -razem z rodzicami Amandy :) - wiem,co czują,bo przeszłam to razem z moją córeczką...26 lat temu-też w CZD...nie było "Budzika" wtedy, ale i tak - tamte dni..godziny..minuty..-pamiętam-jakby to było dziś..Magda "spała" 2 miesiące-po b.ciężkich urazach(została potrącona na przejściu przez pijanego funkcjonariusza..jechał w mundurze-po imprezowej nocy..). Dziś-córka umysłowo i psychicznie wróciła.."blisko normy", ale nie porusza się sama. Wszystkim rodzicom "wybudzonych dzieci" - życzę bardzo dużo cierpliwości...i mnóstwa sił witalnych...pozdrawiam.
|
![]() |
Dużo zdrowia maleńka!!! Jesteś śliczna dzielna dziewczynka, dasz radę! Teraz już tylko do przodu!!!
|
![]() |
Tylko szkoda takiej ładnej i miłej dziewczynki dla takiego imienia.Jednak najważniejsze że jest coraz lepiej,trzymam kciuki!
|
![]() |
A tak naprawdę Stefan ze Starych Bronowic , wyciągną ją z pod wody gdy się topiła i zaczą reanimacje .. Widziałem to na własne oczy .. Trzymam kciuki za ciebie Amando . I wielki szacun do Bohater , który jako pierwszy wskoczył do wody żeby cie szukać ..!
|
![]() |
Ktoś może pomóc
18 letnia dziewczyna jest w śpiączce w Lublinie
Jakieś namiary rady wszystko jest ważne
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.