![]() |
Szukają głupich, wyjeżdżasz do Anglii lub Irlandii i zarabiasz minimum 7-8 tys zł to są przeciętne zarobki i co najważniejsze nie narażasz życia na misjach w cudzych wojnach.
|
![]() |
"Nowoczesne" uposazeniem wojskowego ehh szkoda słów , a wyjazdy na misje - nie nasza / nie chcianą wojne zawodowych pod groźbą ( zwaną przez "nich" rozkazem) rozkaz: jedziesz!!! i musisz jechac, chyba ze bedziesz uparty i bedziesz wyrażał niechec, a co za tym idzie blokują etat, przenoszą w drugi koniec Polski lub najgorsze znajda powód aby " wyp..." z wojska.
|
![]() |
Jestem ciekawy, jak wugladaja pierwsze dni w takim wojsku.na poczatke jakis kurs czy szkolenie?jak ma wygladac zycie takiego zolnierza? 8 h pracy i do domu poniedzialek-piatek?i juz za pierwszy mies pracy 1,8 tys na reke?wie ktos moze blizej o tym?
|
![]() |
Jestem ciekawy, jak wugladaja pierwsze dni w takim wojsku.na poczatke jakis kurs czy szkolenie?jak ma wygladac zycie takiego zolnierza? 8 h pracy i do domu poniedzialek-piatek?i juz za pierwszy mies pracy 1,8 tys na reke?wie ktos moze blizej o tym?
|
![]() |
i gdzie ta prace sie podejmujejak jestem z lublina to w lublinie bedzie praca i jaka to bedzie praca?
|
![]() |
Napewno na poczatek kursy i szkolenia,zależy jaka miales fuche jako żołnierz służby zasadniczej..praca 8 godzin masz normalni zakwaterowanie elegancki pokój z tapczanem,kuchnia ale jak masz swoja chate to mozesz isc do domu tak to wygladalo w Międzyrzeczu jak bylem tam na praktykach 1800zł brutto to jakies 1630zł na łape
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|