ciekawe czy będą przy przystankach popielniczki, skoro obowiązuje zakaz palenia na przystankach
|
|
I że tak spytam zwiększy to jakość usług? A może nareszcie wpłynie na fakt, iż z Krańcowej na Mełgiewską, Metalurgiczną dostanę się bez przesiadki, a może będę miała szybsze i bardziej urozmaicone (obecnie tylko 47) połączenie z Kalinowszczyzną, czy Dziesiątą?
|
|
A na przystankach trolejbusowych będzie odpowiedni symbol?
|
|
Pani Moniko proszę jescze raz przeczytać artykuł i spróbować zrozumieć czego on dotyczy. |
|
Tylko nie czerwone!
|
|
Kurdę czerwone?? i to całe? Skoro promuje się barwy miasta to powinny on także być i na tych słupkach... Nie mam brzydkich barw więc nie ma się czego wstydzić. I słupki wyglądy by estetyczniej...
|
|
myślę kolego, że raczej ty się naucz czytania ze zrozumieniem Pani Monika pyta z przekąsem, czy słupki i wiaty to wszystko na co stać MPK, bo ona wolałaby lepsze połączenia, nawet kosztem "jednolitych słupków" - sądzę, że ten pogląd podziela dużo więcej osób, choć oczywiście i słupki cieszą xD |
|
A kiedy w końcu stanie porządna wiata dla oczekujących na autobusy miejskie przy Dworcu PKS?!
|
|
Czytaj ze zrozumieniem.Mpk nic nie ma do słupków,przetarg ogłasza Ztm.A linii nikt nie będzie organizował dla jednej czy dwóch osób,bo to koszt nasz wszystkich i dla takich pasażerów są właśnie przesiadki.
|
|
... dodałam komentarz do artykułu i o dziwo po dwóch dniach "sublimował" - kto posprzątał??? Pytam, bo głupot nie pisałam, a pytanie było konkretne
|
|
przepraszam, pomyłka! To Dziennik, pisałam do Kuriera...
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|