![]() |
PEWNIE MON T34 LEKKO ZMODYFIKUJE I JESZCZE TROCHE POLATAJA.
|
![]() |
Ha, ha, ha. Już widzę jak odbierają katabasom (KUL) obiekty na Majdanku. Chyba się ze strach po......ją.
|
![]() |
Po co wojsko na wschodzie przecież rosja nad nie napadnie Noe będą przecież polakow utrzymywać A po drugie Polska biedna jest
|
![]() |
Ludzie wy Polacy jesteście boże coś polske......
|
![]() |
Maciorka załatwi że IV Dywizji nie będzie. Tzn będzie na papierze tak jak śmigłowce, nowe czołgi, okrety, drony. Maciarenko załatwi armię na amen!!!!!! Już załatwił. Nawet jeżeli niby ta dywizja powstanie to na jej uzbrojeniu będą czogi pamiętające stan wojenny!!!!!!!!! To będzie olbrzymia grupa rekonstrukcyjna.
|
![]() |
I znów pieniądze pójdą na gacie dla wojska, buty, emerytury i znów nie starczy na transportery i czołgi.
|
![]() |
St.szer. nie pisz głupot tylko sprawdź kto jest teraz ministrem mon
|
![]() |
Pomyslcie dlaczego zlikwidowano jw 1699 bo był batalion nie potrzebny jak Okęcie stocznie w Gdańsku chcieli sprzedać zamknąć zniszczyć potem wychodzą brudy Amber Gold dziura VAT sprzedaż mieszkań w stolicy na nie żyjące od 50 lat osoby pewnie obroniła by nas armia studentów z długopisami telefonami i tabletami w sluchawkach na uszach do tego na dropsach lup innych inchalatorach wy POlacy POlacy
|
![]() |
Prokuratura powinna sprawdzić kto doprowadził do zlikwidowania jednostki na Majdanku i zniszczenia koszar i otoczenia to wszystko nadaje się do wyburzenia koszty odtworzenia będą gigantyczne -oczywiście pokryje to ciemnota
|
![]() |
Ja myślę że jak co do czego dojdzie to powstanie potężny batalion Polsko Amerykański bo tak zasadniczo to wzdłuż naszej lubelskiej granicy to jest cienko sąsiedzi bez problemu by nas czapkami zakryli trzeba i to szybko odrodzić tu armię słysząc co oni wyprawiają np , z ukraińcami.
|
![]() |
Po pierwsze gdzie w lublinie na majdanku kiedys byla jednostka a teraz co jest ruina .tam tylko smieci zostały wyniszczone wszystko w uj .Najlepiej niekombinowac tylko obowiązkowe
Y pobór wprowadzic a nie nadarmo utrzymywac terytoliusow
|
![]() |
Lato 96. Jw. 1699
|
![]() |
Wiosna 94,służyłem w kompani honorowej,na Majdanku , myślę że powinien wrócić pobór,ale do jednostki najbliższej miejsca zamieszkania.
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|