![]() |
Stosunkowo tanie 8000 za m2 przy 12,5 metra ??????
|
![]() |
12 mkw to mikroapartament??? :) Tyle ma moja piwnica:)))
|
![]() |
za 99 tys. to juz wybuduje sobie prawie caly dom( kanadyjka) o powierzchni 100m2
|
![]() |
Na szybki numerek i laseczkę nada się, ale te "stosunkowo" niskie ceny, chyba tylko nadają się na stosunek za kasę ...
|
![]() |
Stosunkowo jak na początek.Czy będzie czerwona latarnia i kto będzie płacić za jej świecenie?
|
![]() |
Po co się rozdrabniać, zbudujcie od razu kapsułowiec, jak w Japonii.
|
![]() |
za 99 tys. to juz wybuduje sobie prawie caly dom( kanadyjka) o powierzchni 100m2
A ile zapłacisz za działkę w takiej okolicy? 30 tys. za ar???
Ja wiem że to ceny z kosmosu i nieadekwatne do zarobków Lublinian ale z tym domkiem to też pojechałeś ;) No chyba że w stanie surowym i gdzieś daleeeeeeeeeeeeko na wichurze.
|
![]() |
Apartament 12,5 m ...juz chyba niektórzy odjechali......i to w dodatku za 100 tys.! Niechby on i byl na samym Krakowskim to bez jaj...
|
![]() |
Ile kosztuje taka reklama w Kurierze? Bo jak posadzę pieczarki w piwnicy to też chciałbym, żebyście o tym napisali.
|
![]() |
Dobrze, że mnie nie ciśnie i nie muszę czegoś takiego kupować :)
|
![]() |
te budy dla bogatych zniszczą tylko lubelski skansen i tak już od strony zachodniej uległ degradacji koło chałup ze skansenu biegnie obwodnica a teraz jeszcze nowoczesne mieszkanie. Jak pójdzie się do skansenu to nie będzie to już wieś tylko cyrk
|
![]() |
mikroapartament!!!!!!!!!!!!!!!!hahahahhahahahhaha
|
![]() |
Łazienkę mam większą.
|
![]() |
fajne jako pokój na godziny, może mieć wzięcie na wlocie do Lublina
|
![]() |
99 tys. dzielone na 12,5 m kw. równa się 7.920 zł za metr. Lublin niczym Warszafka.
|
![]() |
pomysl niezly ale jak nizej ktos napisal cena ponad 7 tys za ten mikrometr jest ciezka do przyjecia na rynku lubelskim, przy nizszej cenie idea dobra i zapotrzebowanie rowniez duze w miescie studenckim, ale jesli mam dac ponad 7 tys za metr to za polowe mozna juz kupic kawalerke nawet z rynku wtornego a bedzie to juz nie mikrobuda
|
![]() |
totalna głupota budujących i sprzedających. co można zrobić na 12,5 mkw.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|