![]() |
A TEN KARWOSKI TO NIBY KTO CZYTAJ DNO
|
![]() |
NIESTETY - ZMIANY SA KONIECZNE- NIC NIE MAM DO OBECNEGO P. DYREKTORA ALE ODCHODZĄ CI CO GORLIWIE WYKONYWALI POLECENIA ZMIENIA SIE PAN ZMIENIA SIE KRAM. ZNAM PANA KARWOSKIEGO- RODZINĘ OD KILKUNASTU LAT I ZYCZE POWODZENIA JAREMIENIU. LUBLIN JEST DUMNY .
|
![]() |
Normalna kolej rzeczy, jak pisowcy obsadzali wszystko co się dało obsadzić to nie podnoszono jakoś krzyku, a tak na marginesie może ktoś wyrwie z zaściankowości i amatorszczyzny ( poza nielicznymi wyjątkami) lubelską tvp....i może lepiej bedą ubierać prezenterki..jak narazie to szarością powiewa.
|
![]() |
Nie znam poprzedniego ani obecnego dyrektora i niewiele mnie to obchodzi jako widza.Chciałbym tylko ,żeby TVP Lublin żyła życiem regionu.Teraz "Panorama "przypomina jakieś ogólnopolskie wiadomości.Nie wierze ,że w naszym regionie nic się nie dzieje,trzeba tylko chcieć to wyszukać.Przykro mi to mówić,ale ja wolę oglądać Kurier Mazowiecki/Warszawski mimo,że to nie nasz region.
|
![]() |
W Telewizi Lublin czas na zmiany spikerkę prowadzącą zmienić korespondentkę p M..... zmienió zła wymowa,
czy w Lublinie niema ładnych pań z dobrą wymową czt musimy słuchac bełkotu
|
![]() |
Gonic PISuarskiego sługusa.... A za nim wszystkich SB-ckich agentów z Doroszukiem na czele. Skoro załoga protestuje tzn. broni albo PISowców albo agentów SB! Ciekawy konglomerat!
|
![]() |
Karwowski dyrektorem? Czyli znakiem TVP Lublin bedzie flaga teczy! Taka, którą dźwigają geje w sytannach w Strasburgu na pokazywanej w TV rzeźbie. Geje wszystkich TV łączcie się!
|
![]() |
Jak dla mnei powinni całkiem zlikwidować to TVp a w szczególnosci takie placówki terenowe jak w lublinie. Tu są topione grube miliony z okradanych przez państwo nas,podatników tytułem abonamentu !!! Niech zamkna to dziadostwo i będzie spokój.
|
![]() |
N I E R O B Y, B E Z T A L E N C I A, P A S O Ż Y T Y (na daninie płaconej przez Społeczeństwo)! Zlikwidować TVP Oddz. Lublin!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
Jurek Janiszewski na prezydenta ! Albo nie, Andrzej Matyaszewski, lubi rocka i nie deklaruje na antenie swojego katolicyzmu...
|
![]() |
Kogo bronią? Pieska Pruszkowskiego i lizusa TW "Filozofa"? Brawo - oby tak dalej
|
![]() |
Jest w TVP Lublin dziennikarz odnajdujący domniemane groby.Zbiera ludzi podobnego pokroju do siebie.Kilka lat bierze dużą kasę ale dotychczas nic nie znalazł ale ile kilometrów taśmy zużył.Ile tysięcy kilometrów przejechał za nasze pieniądze.To jest prawdziwy nierób.Nie pamiętam nazwiska ale wiadomo o kogo chodzi.To taki dzisiejszy patriota.Szuka również złomu.To jest jego praca.Ktoś uczciwy w nowej ekipie winien przeliczyć ile ten nierób nas kosztował.
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.