![]() |
Wszyscy wiedzą "jak załatwia się trasy" w urzędzie marszłakowskim , niestety pewnie biedny urzednik, który o tym poinformowal zostanie wyrzucony, a Pan dyrektor jak widac arogancki bo pewnie z politycznymi plecami, zostanie przeniesiony "na inny wazny odcinek rozwoju regionalnego lubelszczyzny". Nigdy niezapominajcie, że miszkacie w zielonej, chamsko-buraczanej lubelszczyźnie.
|
![]() |
hahahaha jaki biedny!!!!
naucz sie czytać ze zrozumieniem!!! on nie moze zostać wyrzucony bo już odszedł sam a dlaczego odszedł bo mu groziła dyscyplinarka i to on był człowiekiem zielono-buraczanego układu który traci wpływy to kąsa.
|
![]() |
..jak zwykle swoje paluchy maczał w tym pan O. z firmy C..bus.
|
![]() |
Znam chłopaka..porządny gość tyle ,że nie pasował do dwóch pozostałych. Raz ,że za durzo widział a dwa chciał być uczciwya w Polsce wiadomo ,ze uczciwość nie popłaca..
|
![]() |
.... jazda busem nie należy do przyjemnosci. Podrózuje czsami busami relacji Lublin - Bełżyce - Opole Lub. Stan techniczny tych samochodów jest fatalny a komfort można porównać do jazdy pięciu osób "maluchem".Siedzenia są umieszczone tak blisko siebie ze wyżsi wzrostem pasażerowie nie mają co zrobic z nogami ale dzięki temu jest więcej miejsc siedzących. Najciekawsze jest to że od nowego roku cena biletu za przejazd 25 km jest o 50 gr wyższa od ceny jaką ząda PKS. WIęc drodzy pasażerowie pomyślcie czy lepiej jechac drożej i w gorszych warunkach ?
Czy taniej , wygodniej a napewno bezpiecznej.
Pozdrawiam
|
![]() |
ja też go znam i można o nim wiele powiedzieć ale na pewno nie to ze był uczciwy
na dworcu sie sporo o nim mówiło
i jak słyszę takie teksty pisane raczej na pewno przez niego prawda Panie Mariuszu J.
to mi sie śmiać chce
|
![]() |
jazda busem nie należy do przyjemności to co powiedzieć o autobusach PKS?
Ja to się zastanawiam jakim cudem PKSowskie 20-letnie graty przeszły przeglądy techniczne
|
![]() |
Mi zdarza się podróżować na trasie Lublin-Kraśnik i tam to się dzieje. 130 km/h z pełną załogą ludzi, wyprzedzanie pod górkę, kolumna ciężarówek, "na trzeciego", jak tylko się da, byle być szybciej na przystanku niż konkurencja. A rozmowy z policją pod 112 kończą się tym, że zapraszają do złożenia zeznać na komisariacie. Nikogo nie obchodzi niebezpieczeństwo. Jak się w końcu któryś roztrzaska, to odpowiedzialność poniesie właśnie policja, która woli wypisać mandat za nieprawidłowe parkowanie niż ocalić zycie 20-osób.
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.