![]() |
No ładnie ładnie na górze Jerzy K. a poniżej Jerzy (...) ur 12 maja 1953 w Lublinie i po co ta maskarada
Ostatnio edytowany 21 stycznia 2009 r. o 09:57
|
![]() |
No to nici z awansu w Puławach,hahaha!
|
![]() |
No to się chłopaki z CBA najeżdżą, przynajmniej mimo kryzysu roboty im nie zabraknie! Ciekawe kto teraz pojedzie??
|
![]() |
tego można było się spodziewać, przecież najłatwiej handluje się w niższych ligach - brak transmisji telewizyjnych, gartka kibicow, przekupiony obserwator, sędzia... niech nam żyje PZPN
|
![]() |
J.....PZPN!!!! Ale to juz przeszłość bo przecież nowy prezes PZPN wybitny polityk czerwonych pan Lato walczy zawzięcie z przeszłością , mam wizję plan działania . zupełnie nowych ludzi w zarzadzie gra po prostu FAIR co było widać już przy jego wyborach na stołek prezesa! Panie Grzesiu-tak trzymać widać, że wyciągnął pan wnioski z przeszłości!!!
|
![]() |
Myślę że CBA wie co robi....w tym klubie za przywództwa w Zarządzie klubu i Radzie Patronackiej panów z Lubelskiego LSD od dawna działy się różne dziwne interesy........CBA powinno się zainteresować przede wszystkim członkami Rady Patronackiej .....aktywnymi działaczami LSD i samorządów .....myślę że dużą wiedzę posiada były minister z lublina........................ A swoją drogą to gratuluję Panu Marszałkowi województwa zatrudnienie w myśl umowy koalicyjnej wspaniałych działaczy sportowych z SLD na funkcje dyrektorów podległych departamentów.... Ciekawi mnie ....kto jeszcze u Pana Marszałka został zatrudniony z podobnego klucza i taką przeszłością...... Zaś panu P......z LSD gratuluję poczucia humoru i optymizmu w poprzednim wpisie... Myślę, że Pan Piotrem był również członkiem Rady patronackiej Motoru....... |
![]() |
Teraz już wiadomo jak Motor budował swoją potęga.Ciekawe który następny klub z Lubelszczyzny.Jerzy K. troche ich trenował.Obstawiam 1.Hetman,2. Avia
|
![]() |
Półgłówki skądzcie z tymi opaskami na oczach.Każdy i tak go rozpoznaje.
|
![]() |
Nie odwracaj uwagi od smrodu w Motorze. Trener Jerzy K. Prowadził Avię w sezonach 1995/6, 1996/7 i 1997/8 i nawet jeżeli wtedy były jakieś "przekręty" (w co bardzo wątpie) to prokuratura nie ma instrumentów prawnych aby stawiać zarzuty dot. tego okresu. |
![]() |
No proszę, wystarczyło zatrzymać niejakiego Romana D. i już sznurek ciągnie się dalej. Czyżby Romek zaczął sypać ? W każdym bądź razie dobrze, że ktoś robi z tym porządek. Szkoda tylko, że wszystko to wyszło na jaw w okresie kiedy klub przeżywa kłopoty organizacyjno-finansowe, brakuje dobrych wyników, co raz mniej ludzi przychodzi na stadion. Takie informacje na pewno nie pomagają w budowaniu dobrej atmosfery wokół klubu, pozyskiwaniu nowych sponsorów i przyciągania kibiców na mecze.
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.