![]() |
Nie polecam. Poza nowatorskim pomysłem użycia jako rekwizytu balonu przedstawienie najzwyczajniej nudne.
|
![]() |
Bieda straszna. Byliscie kiedys w szpitalu psychiatrycznym? Nie? A ja znam kogos kto byl... Zenujacy przyklad pseudosztuki. przynajmniej wszyscy gina na koniec.
|
![]() |
Zupelnie szkoda na to czasu, kompletna nuda
|
![]() |
Żenada. Mając w pamięci widowiska z poprzednich edycji Carnavalu to było...po prostu nędzne. Absolutnie odradzam, kto w ogóle ich zaprosił, było mi wstyd przed rodziną
|
![]() |
"Lud rzymski można utrzymać w spokoju tylko rozdawnictwem zboża i igrzyskami" (Trajan). Tak samo można powiedzieć o Lubliniakach.
|
![]() |
Porównując do lat poprzednich, główne wydarzenie jakie odbyło się na placu Zamkowym : exit wypadło bardzo słabo . Szkoda bo jak tu już ktoś napisał, też znajomych zaprosiłem . Dobrze ,że inne wydarzenia trzymają dotychczasowy poziom. Uwaga ostrzegam! Dziecku do lat 10, trzeba bedzie nieźle wytłumaczyć to całe liche przedsięwzięcie. Te mniej i bardziej udolne próby poukładania maluchów po spektaklu, były wlasnie dla nas najciekawszym elementem wieczoru.
|
![]() |
Typowe PO-wskie podejście do obowiązkow.Pić kawę z nudów w godzinach pracy urzędu i szybko do domu a obowiązki organizacji ruchu pod ratuszem same się rozwiążą.To nic że pasażerowie najpierw czekają w autobusie 5 minut na zielone i później następne 5 minut bo kierowca nie może wjechać bo przejazd zablokowany przez dziesiątki niby dojeżdżających do swoich posesji.Za takie coś urzędnik powinien polecieć ale w PO nie ma odpowiedzialnych.
|
![]() |
Wyrzucenie społecznych pieniędzy w błoto.
|
![]() |
Trafne spostrzeżenie @KL. Prawdziwe i trochę przygnębiające.. niestety to chyba tak jest, że człowiek w trudnej rzeczywistosci własnego otoczenia, ucieka w świat fantazji... chyba stąd u nas w lubelskiem tyle wydarzeń artystycznych, lecz żeby nie było takiej melancholii, myślę że to mimo wszystko ma też swoje duże plusy, więc w sumie to dobrze. Różne miejsca żądza się odmiennymi prawami, a jeżeli u nas jest tak właśnie, to może rzucić wszystko i zająć się... sztuką?
|
![]() |
Uwaga spoiler!
Nie polecam dla rodzin z dziećmi. Rozumnym dorosłym również.
Finał ucieczki to strzelanina, w której giną główni bohaterzy...widziałam, ze dzieci dookoła były nieźle zdziwione co się stało.
Zgadzam się z poprzednimi komentarzami - w porównaniu z poprzednimi edycjami - kompletna bryndza. Zastanawiałam się co ja tam robię. Szkoda czasu.
Balon fajny - i nic poza tym.
|
![]() |
Zrozumcie, że to jest teatr, a nie odpust dla dzieci. Taka jest ta sztuka, taka była koncepcja jej autorów. To nie wesołe miasteczko
|
![]() |
WYBORY SIĘ ZBLIŻAJĄ, ALE JAKOŚĆ I G R Z Y S K CORAZ GORSZA PANIE PREZYDENCIE...
NIE WIEM CZY LUBLINIANIE TO K U P I Ą I PRZEŁOŻĄ NA T A K NA LISTACH WYBORCZYCH?!
|
![]() |
"Tatusiu, ale czemu ten pan wszystkich pozabijał...??". Ileż setek dzieci (głównych beneficjentów pokazu z "balonem") tyle pytań zewsząd słyszanych na koniec tego nudnego i głupiego jak jego aktorzy "spektaktu"... Mega niesmak i niedowierzanie jak denny i z durnym finałem pokaz. I to tłumaczenie rodziców wystraszonym dzieciom czemu balon spadł, wszyscy "przegrali", a aktorzy nie żyją... Szok :(
|
![]() |
to aluzja do sytuacji w naszym kraju, a prawda w oczy kole.
|
![]() |
To znaczy kto psychicznie chorych ucieka z naszego kraju? Wytlimacz.
|
![]() |
"Lud rzymski można utrzymać w spokoju tylko rozdawnictwem zboża i igrzyskami" (Trajan). Tak samo można powiedzieć o Lubliniakach.Tak samo jak kupiony za 500 srebrników elektorat.Takie pytanie za 100 pkt co to są Lubliniaki, jakiś nowy twór językowy? |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|