![]() |
Zamknąć raz na zawsze to szemrane towarzystwo, potem zaorać boisko bo grać na nim się przecież niedz. Następnie zbudować wszystko od nowa z nowymi ludżmi ale dopiero jak wszystkich skur......zamkną w PZPN i powstanie nowy normalny związek piłkarski. Nie ma innej drogi!! Panowie działacze konczcie i wstydu sobie i nam oszczędzcie!
|
![]() |
Niektórych razi kwota 100 tys zł tyle że mówi się o mozliwości dania łapówki sprzedaniu i kupowaniu...mogli chcieć dać 30 tys.mogli kupić za 10 tys i sprzedać za 60 tys.....bagno i bagno..od dziecka jestem za Motorem i serce mi krwawi jak to widzę co sie dzieje.Sam wiem wile razy składałem się na piłkarski i żużlowy Motor biletów nie lcize a było to z kilkanaście lat juz.Jak wielu przez bilety wzieliśmy my kibice pośredni udział w tym g.........ie
|
![]() |
zaczynamy od 5 ligi....z normlanymi kibicami...w to powinno właczyć się miasto. Oczyścić klub z bandziorów i złodzieji i oddać go normlanym kibicom.W dobrych latach za tym klubem stały tysiące ludzi.Niedobrze się robi jak ogląda się te sceny.Nie dośc że złodzieje dobijają klub to jeszcze nieudacznicy z zarządu którzy od miesięcy robią wsyztsko by nic nie zrobic.Taczki i aut z tą całą bandą na bruk.Dosyć tego syfu w Motorze .Wole iśc na 4 ligę i widzieć uczuciwą walkę.
|
![]() |
"Nieoficjalnie wiadomo, że w sprawie korupcji w Motorze szykują się kolejne zatrzymania." a to widac jasno wypuścili ich bo zaczeli sypać znacznie grubsze ryby od niech samych. Panowie : oficerowe SB, wysocy oficjele PZPR/ SLD, "poważni bizmesmeni " z PRLowskim rodowodem, nomenklaturo partyjna- zacznijcie nosić szczoteczki do zębów przy sobie bo wystawione przez was do odegrania pierwszoplanowej roli - płotki- wysypały swoich partyjnych i zwiażkowych mocodawców.
|
|
|
![]() |
w prasie ogólnokrajowej napisali wczoraj że te 33 przekręconych meczów w nie dotyczyły tylko Motoru a klubów meczy II ligowych (Motor wówczas był w III lidze) ciekawe czy następnymi zatrzymanymi nie bedą szychy z samej góry centrali Związku znacznie grubsze niz nijaki Wit Ż. - mam nadzieje ze obecny LETNI zarzad PZPN sie rozleci, chyba że siedzibę przeniosą do wrocławskiego wiezienia
|
![]() |
mutra lublin
|
![]() |
No tak 30 zarzutow korupcyjnych i przyznanie sie oskarzonego to dla UM w Lublinie jest za malo by zwolnic urzednika. To ile lapowek musi dac/wziac by go uznac za jaskrawie naruszajacego prawo?
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.