![]() |
Idąc tym tokiem rozumowania co protestujący - Panie Prezydencie! Zgłaszam, że jutro o godzinie 12.00 wraz z moją rodziną zablokuję ulicę Lubartowską. Żądamy wybudowania przez miasto apartamentu mieszkalnego min 200m z dwiema łazienkami w odległości nie większej niż 2km od centrum Lublina, żebym miał blisko wszędzie. Swoje żądania motywuję uprawianiem przeze mnie hobby jakim jest..... życie codzienne w normalnych warunkach.
Jednocześnie nadmieniam, że na dzień dzisiejszy warunków do uprawiania hobby nie mam.
Z poważaniem
Lublinianin od kołyski.
|
![]() |
Skoro PZMot wziął 9 mln złotych za tor, to niech teraz kupi ziemię i wybuduje nowy. Co ma z tym wspólnego miasto...
|
![]() |
Co tam Lubartowską, zablokuj pół miasta, co się będziesz przejmował. Miej w dupie innych.
|
![]() |
Idąc tym tokiem rozumowania co protestujący - Panie Prezydencie! Zgłaszam, że jutro o godzinie 12.00 wraz z moją rodziną zablokuję ulicę Lubartowską. Żądamy wybudowania przez miasto apartamentu mieszkalnego min 200m z dwiema łazienkami w odległości nie większej niż 2km od centrum Lublina, żebym miał blisko wszędzie. Swoje żądania motywuję uprawianiem przeze mnie hobby jakim jest..... życie codzienne w normalnych warunkach. Jednocześnie nadmieniam, że na dzień dzisiejszy warunków do uprawiania hobby nie mam. Z poważaniem Lublinianin od kołyski.Mamy d***krację. Wolno Ci protestować nawet za taką głupotą. Pozdrawiam. |
![]() |
NIE STRASZCIE LUDZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.........banda oszołomów probuje zwrócić na siebie uwagę bo z nudów nie mają co robić..jak zobaczą że każdy ma ich w d... to prędko rozejdą się do domów
|
![]() |
Krążyć w kółko? A cóż to za twór?
|
![]() |
popaprańcy ... szkoda gadać szum wokół siebie chcą zrobić ... olać ich ciepłym moczem i ich samochody, niech rdzewieją...
|
![]() |
A dlaczego sporty samochodowe mają być dyskryminowane w stosunku do np piłki nożnej, pływania itp. Dlaczego tymi komentarzami obrażacie ludzi. którzy chcą ta dyscyplinę sportu uprawiać w warunkach do tego stworzonych. Ilu z Was kibicowało Kubicy jak jeździł w F1. Gdzie on niby się nauczył tego? Na placu z pachołkami? Odpowiedzcie proszę Ci wszyscy co obrażacie ludzi kochający sport samochodowy dlaczego dla jednych można wybudować stadion, basen, centra kultury i miliony dokładać do tego latami bo to deficytowe placówki a bardzo liczna grupę ludzi się dyskryminuje?
|
![]() |
Gościu z 9:00 je.bnij się w cymbał, nie wiesz o co chodzi wiec piszesz po to żeby pisać? tu chodzi o obietnice wyborcze a nie czyjeś widzimisie
|
![]() |
Idąc tym tokiem rozumowania co protestujący - Panie Prezydencie! Zgłaszam, że jutro o godzinie 12.00 wraz z moją rodziną zablokuję ulicę Lubartowską. Żądamy wybudowania przez miasto apartamentu mieszkalnego min 200m z dwiema łazienkami w odległości nie większej niż 2km od centrum Lublina, żebym miał blisko wszędzie. Swoje żądania motywuję uprawianiem przeze mnie hobby jakim jest..... życie codzienne w normalnych warunkach. Jednocześnie nadmieniam, że na dzień dzisiejszy warunków do uprawiania hobby nie mam. Z poważaniem Lublinianin od kołyski.Też mam nadzieję, że Żuk nie ulegnie naciskom tych roszczeniowych komediantów |
![]() |
PYTANIA BEZ ODPOWIEDZI NA DZIŚ :1) DLACZEGO MIASTO POZWOLIŁO ABY PZMOT "WYPROWADZIŁ" W LUBELSZCZYZNY 10 MILIONÓW ZŁOTYCH????
2)CZY PZM ZAPLACIŁ W MOMENCIE PRZEJĘCIA OBIEKTYU ANALOGICZNĄ (PORÓWNYWALNĄ) KWOTĘ?
3)CZY PZM ZAPŁACI LUB JUŻ ZAPŁACIŁ PODATEK WYNIKAJACY ZE WZROSTU WARTOŚCI GRUNTU PO PRZEKSZTAŁCENIU GO NA TEREN POD ZABUDOWĘ MIESZKANIOWĄ?
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|