Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Chcą pomagać poszkodowanym zwierzętom. Uruchomili zbiórkę w internecie

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 26 stycznia 2019 r. o 08:36 Powrót do artykułu
Moim marzeniem jest; wpłacajcie kasę to spełnię swoje marzenia. A moim marzeniem jest mieć ciepło i co dziennie posiłek i nikogo nie proszę o kasę.
Odpowiedz
Do roboty, tak się spełnia marzenia. Jakaś moda nastała na dajta mi bo mam marzenia i pomysł. A do roboty!!
Odpowiedz
A co z ubojem rytualnym?Cisza?
Odpowiedz
PanTera PanDa.
Odpowiedz
Idzcie do Owsiaka on wam da
Odpowiedz
teraz każdy będzie prowadził zbiórke.....Dr roboty!!!!!
Odpowiedz
Do roboty, tak się spełnia marzenia. Jakaś moda nastała na dajta mi bo mam marzenia i pomysł. A do roboty!!
 Wyjmij czopa z d.. lamo bo już tak głęboko wszedł, że uciska na mózg czy coś mozgopodobnego i stąd zapewne hejt na kogoś kto się poświęca dla sprawy i PROSI o wsparcie. Ludzie, nie chcecie to nie dawajcie ale po co debilne komentarze j/w ? 
Odpowiedz
Ludzie chcą zrobić coś dobrego dla naszych mniejszych braci to ich atakują.Bardzo suszna akcja na zwierzeta nigdy nie bede żałował pieniędzy w wy se dawajta na rydzyka jak wam zile
Odpowiedz
Ludzie chcą zrobić coś dobrego dla naszych mniejszych braci to ich  atakują.Bardzo suszna akcja na zwierzeta nigdy nie bede żałował pieniędzy w wy se dawajta na rydzyka jak wam zile
 Nie wiesz dlaczego?Bo to naród katolików.Katolik tak ma. Gdy wieczorne zgasną zorze, Zanim głowę do snu złożę, Modlitwę moją zanoszę Bogu Ojcu i Synowi: "Do***cie sąsiadowi! Dla siebie o nic nie wnoszę, Tylko mu dosrajcie proszę." Kto ja jestem? Polak mały Mały, zawistny i podły. Jaki znak mój? Krwawe gały. Oto wznoszę swoje modły Do Boga, Marii i Syna: "Zniszczcie tego s***syna Mego brata, sąsiada, Tego wroga, tego gada." "Żeby mu okradli garaż, Żeby go zdradzała stara, Żeby mu spalili sklep, Żeby dostał cegłą w łeb, Żeby mu się córka z czarnym I w ogóle żeby miał marnie, Żeby miał AIDS-a i raka." Oto modlitwa Polaka.
Odpowiedz
Bardzo fajna i potrzebna inicjatywa. Proponuję zwrócić się o dofinansowanie do Wojewódzkiego Funduszu Ochrony Środowiska i do Regionalnej dyrekcji Ochrony Środowiska
Odpowiedz
A może stowarzyszenia Stowarzyszenie Obrońców Wąwozów „Zimne Doły” oraz Stowarzyszenie Ochrony Miejsc Zapomnianych, które tak bardo chcą ratować ptaszki przed złym deweloperem, chcącym wyciąć kilkanascie drzew na al. Kraśnickich, dorzuciły by się chociaż trochę?
Odpowiedz
Ja już dałem na puszke adamowicza, także nie dokładam się
Odpowiedz
Czy wy czytacie dupościski ze zrozumieniem. Ludzie nie chcą kasę dla siebie. Sami pracują a po robocie zamiast leżeć przed telewizorem pomagają. Nie zarabiają na tym. Żal czytać wypociny jednego z drugim. Zero kultury, zero empatii, dno społeczne. Pewnie podobnie odnosicie się do Wielkiej Orkiestry i innych tego typu akcji. Wstyd. Sączenie jadu - to takie teraz modne. Nie chcecie pomagać to nie. Niedobrze mi jak widzę takie wpisy. Popieram i trzymam kciuki szanowni państwo. Brawo dla Was.
Odpowiedz
Przestańcie atakować ludzi, że na coś zbierają. Sami też możecie ogłosić zbiórkę na swoje projekty. Ważniejszym pytaniem jest to, czy sama miłość do zwierząt wystarczy by prawidłowo się nimi opiekować. Ośrodki rehabilitacji dla zwierząt dzikich to miejsca, gdzie powinno się zrobić wszystko by zwierzakom chwilowo mającym problemy (rannym, porzuconym) pomóc wrócić do środowiska naturalnego. By to robić skutecznie potrzeba ogromnej wiedzy.
Odpowiedz
Ludzie chcą zrobić coś dobrego dla naszych mniejszych braci to ich  atakują.Bardzo suszna akcja na zwierzeta nigdy nie bede żałował pieniędzy w wy se dawajta na rydzyka jak wam zile
Nie wiesz dlaczego?Bo to naród katolików.Katolik tak ma. Gdy wieczorne zgasną zorze, Zanim głowę do snu złożę, Modlitwę moją zanoszę Bogu Ojcu i Synowi: "Do***cie sąsiadowi! Dla siebie o nic nie wnoszę, Tylko mu dosrajcie proszę." Kto ja jestem? Polak mały Mały, zawistny i podły. Jaki znak mój? Krwawe gały. Oto wznoszę swoje modły Do Boga, Marii i Syna: "Zniszczcie tego s***syna Mego brata, sąsiada, Tego wroga, tego gada." "Żeby mu okradli garaż, Żeby go zdradzała stara, Żeby mu spalili sklep, Żeby dostał cegłą w łeb, Żeby mu się córka z czarnym I w ogóle żeby miał marnie, Żeby miał AIDS-a i raka." Oto modlitwa Polaka.
 nie mierz wszystkich według siebie
Odpowiedz
ANI GROSZA!!! LUDZIOM TRZEBA POMAGAĆ, a nie sierściuchom !!!! To znaczy: sierściuchom też, ale W DRUGIEJ KOLEJNOŚCI. PS. Zaraz padnie pytanie: a ty pomagasz? Odpowiadam: tak, pomagam!
Odpowiedz
Nie ma to jak POkraczna brać. Oni git a nie nasi trefni.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Aby napisać komentarz, należy się zalogować:

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.