![]() |
Ale straszne pieniądze chcą !JA jako piekarz mam 4 tys.netto.Nawet dziady cenić się nie potrafią.
|
![]() |
Noto za Twoje wypieki DZIEKUJE za Ciebie TEZ
|
![]() |
Co do negocjacji. Właśnie dyrekcja DSK w sposób znany tyklo w PRL czyli metodami SB czy UB, wieczorem prowadziła indywidualne zastraszanie poszczególnych lekarzy dyżurnych, grożąc między innymi blokowaniem staży, utrudnieniami w ewentualnym ponownym zatrudniemiu. Stwierdziłą również iż niektóre z klinik są zbędne. To nic innego jak mobbing. Ale myślę że w poniedziałek powinna zainteresować się tym prokuratura. Dziwne jest równiez że rektor AM nie zajmuje stanowiska. Ale cóż się dziwić, popiera dyrektorów. Ciekawe, ciekawe a tu przecież wybory na uczelniach za 3 miesiące. No i reelekcja by sie przydała. Ogólnie takiego miernego, zacofanego miasta (w któreym rządzi kampania buroczano-ziemniaczana)to w całej tej naszej UE nie znajdziecie.
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.