Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Co się dzieje w Straży Miejskiej? Co czwarty z nowo przyjętych funkcjonariuszy odchodzi

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 16 lipca 2018 r. o 10:47 Powrót do artykułu
Ciekawy jestem,gdzie Ty kolesiu pracujesz???????? Jakiś dyrektor????
Odpowiedz
Ciekawy jestem,gdzie Ty kolesiu pracujesz???????? Jakiś dyrektor????
Odpowiedz
Po co komu taka pseudo straż ? ?????????????????????????
Odpowiedz
Po co tu siedzieć. Zarabiam 8.6 euro na rękę. Po odliczeniu mieszkania. Jadę 3 razy do roku do Niemiec i sie śmieje z tego wszystkiego hehehe. A roboty jest za granicą.
Odpowiedz
Co za brednie, że Straż Miejska pracuje 24h na dobę i 7 dni w tygodniu, jak ani na tygodniu wieczorem lub w nocy nie mozna zgłosić żadnej interwencji, ani tym bardziej w weekend ???
Odpowiedz
Nie żałuję nawet jednego dnia odkąd nie pracuje w straży. Pieniądze to nie wszystko przełożeni skutecznie "umilą Ci pracę". Mam nadzieję że wszystkich spuszcza w koncu.
Odpowiedz
Zakazać dodatkowego zarobkowania emerytom milicyjnym i znajdą sit pieniążki
Odpowiedz
Cóż za hojność aż 113 zł- średnio! A to oznacza kierownikom po 133 zł , robolom 52 zł brutto, czyli netto na rękę ok.37 zł
Odpowiedz
W Bydgoszczy lepiej nie jest ale póki co nikt nie widzi problemu.
Odpowiedz
Strona 2 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...