![]() |
Patrząc na średnią wieku 50+ to raczej już te panie nie będą miały możliwości przeprowadzić u siebie aborcji :P :P :P
|
![]() |
Młodzieżówka opozycji, czyli 50+ w akcji.
|
![]() |
BRAWO LUBLIN! BRAWO!
|
![]() |
Garstka ludzi chce dyktować większości co jest moralnie etyczne a co nie,...
|
![]() |
Ale tłumy tylko dlaczego parę kobiet ma zarost kilkutygodniowy i kilka sztuk zwiało chyba z DPS. A do kobitki z nadrukiem strajk kobiet spoko żabciu z taką facjatą to jeszcze długo nie a potem to już i wcale.
|
![]() |
Błagam Was, tylko nie używajcie tu słowa "kobiety" mówiąc o nich. Nie obrażajcie mojej Matki, żony i sióstr!!
|
![]() |
"Kobiety"? Taka nazwa przynależy istotom rozumnym, które potrafią zapanować nad swoim popędem płciowym i nie krzywdzą istot, które nie mogą się bronić, przez rozszarpanie.
|
![]() |
-"Błagam Was, tylko nie używajcie tu słowa "kobiety" mówiąc o nich. Nie obrażajcie mojej Matki, żony i sióstr!!"
debil się znowu odezwał,jakby czuły się obrażone to by się odezwały.Zastanów się czemu kobiety popierają protest i czemu napisałes to co napisałeś komunistyczna.szmato(do śmierci Stalina aborcja była całkowicie zakazana co popierasz komuchu).
|
![]() |
Pamiętamy że w stalinowskiej Rosji i hitlerowskich Niemczech za aborcję groziła śmierć(no i w nowszych czasach Rumunii za.Causescu)).Niech to się nigdy nie powtórzy!I przypominam prawicowym idiotom że aborcja po raz pierwszy w historii zabroniona została przez rewolucjonistów francuskich w końcu XVIIIw.,kościół katolicki po raz puerwszy przeciw aborcji opowiedział się pod koniec lat 70tych XIX w ,wcześniej jak najbardziej była dozwolona w kościele
|
![]() |
Kto popiera? Ty i twoja stara? Won, komuchu
|
![]() |
A czemu czarne macice nie protestowały za aborcją za Tuseka, czy wtedy czarnym macicom macice nie dokuczały? a dopiero jak Kacora widzą to im macice dokuczają
|
![]() |
Kobiety 50 + nie powinny zabierać zdania choć sama mam 57 lat!!! Jestem zniesmaczona tymi protestami!
|
![]() |
W Warszawie zwolennicy zabijania nienarodzonych dzieci zebrali się przed siedzibą PO przy ul. Wiejskiej.
|
![]() |
Do kolegi wcześniej, ja nie znam Kobiety która poparła by ten pseudo marsz ludzkich karykatur.
|
![]() |
Jak ci jakiś zbok zgwałci córkę, a ta zajdzie w ciążę to z pewnością się ucieszycie. |
![]() |
Aborcje w wyniku gwałtu to kilka przypadków rocznie w skali całego kraju. Co więcej, obecna ustawa dopuszcza aborcję z takiego przypadku. Więc czego te oszalałe babska się plują to ja nie wiem. Chociaż w sumie wiem... skrobanki to dobry biznes - dopuścić je szerzej to więcej piniążków będzie dla niektórych.
|
![]() |
A czy seks jeszce uprawiasz ? |
![]() |
Czarownice, nie kobiety.
|
![]() |
Kobiety .... podziękujcie PO i Nowoczesnej, że te dwie partie upodliły was olewając 400 tysięcy podpisów obywateli RP i tym samym za nic mają swoich obywateli.
|
![]() |
Można było łatwo zrobić inwentaryzację k..w w Lublinie.
|
Strona 1 z 4
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.