Zmieniają place na coraz mniejsze, żeby garstkę emerytów można byłoby umiejętnym kadrowaniem przekształcić w setki protestantów na fotkach w polsko-języcznych gazetach chazarskich właścicieli:)
|
|
PO co nam ten trybunał co on zrobił przez 25 lat - NIC
|
|
Bartosz Sierpniowski zwolennik nowoczesnych technologii i ograniczania biurokracji. Zasłużony Honorowy Krwiodawca. Członek Rady Powiatu Platformy Obywatelskiej.
|
|
Znowu będą skandowali Szczęść Boże i Czołem Wielkiej Polsce? Jeżeli tak, to z przyjemnością tam się udam, bo hasło przewodnie warte jest tyle samo, co te o powrocie cenzury - o czym najlepiej wie Dziennik Wschodni ;)
|
|
Gdzie był trybunał, gdy PO inwigilowała dziennikarzy.
|
|
Niech sie połoza na cmentarzu najlepiej i tam protestuja
|
|
PO co nam ten trybunał co on zrobił przez 25 lat - NIC
|
|
Niestety trybunał wdał się mocno w spór polityczny i teraz nie jest wiarygodny i NIC nie znaczy
|
|
A kto nas uratuje przed psychopatami i manipulantami z KOD? Oto jest pytanie. Parodia losu - niepłacacy alimenciaz chce uczyć ludzi co to demokracja i prawo!
|
|
Aaaaaaaaaa to juz wiadomo po co rumun przyjechał do paligłupa.
|
|
Lublin jest normalny !!! Nie chcemy komuchów z KOD.
|
|
bardzo dob rze
|
|
brawo kod
|
|
precz z kaczorem
|
|
99 % procent ustawy PiS to ustawa która obowiązywała przez 24 lata i była konstytucyjna
|
|
Lublin jest normalny !!! Nie chcemy komuchów z KOD.
|
|
Zmieniają place na coraz mniejsze, żeby garstkę emerytów można byłoby umiejętnym kadrowaniem przekształcić w setki protestantów na fotkach w polsko-języcznych gazetach chazarskich właścicieli:)
|
|
PO co nam ten trybunał co on zrobił przez 25 lat - NIC, Gdzie był trybunał, gdy PO inwigilowała dziennikarzy, OFE, emerytury ?
|
|
ciężka jest walka Polaków o prawdziwą wolność. Niestety SBecja wraz z GRU i WSI Komorowskiego vel Szczynukowicza oraz Pierdu żyd Rumuński nadal niszczą Polskę jak rak. Ale i na raka znajdzie się kiedyś lekarstwo...
|
|
Strona sprzed wyborów w 2010. Od 2011 mnie nie ma w PO, do listy osiągnięć mogę dodać więcej tylko po co? ;-)
Gratuluję umiejętności korzystania z google ;-)
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|