Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Czekają na bilet, odchodzą z kwitkiem. Problem z kasami na lodowisku Icemania

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 11 stycznia 2018 r. o 07:13 Powrót do artykułu
Wg mnie szatnie o wysokich numerach są źle oznakowane, ciagle ludzie bezradnie sie o nie pytają... Albo trzeba ludziom przy kasie mowic gdzie ich szafka albo jakies oznakowanie dodatkowe... A poza tym jest w tych szatniach bocznych strasznie gorąco. Co do braku miejsc to faktycznie chetnych jest b.duzo . Kiedys darmowe lodowisko z darmową wypozyczalnią na ul. Radzynskiej rozladowywalo troche ruch bo tam byl tlok, teraz tam jezdzi malo osob, bo na tafli jest pelno sniegu a lyzw w wypozyczalni nikt nie ostrzy i źle sie w nich jeździ Moze gdyby miasto wiecej uwagi poswiecilo lodowisku na Radzynskiej to problem przeladowanej i drogiej w sumie icemanii by sie troche rozwiazal.
Odpowiedz
Czyli to sposób na NAGANIANIE KLIENTÓW RESTAURACJI - to oczywiste!
Odpowiedz
Sztuczne szukanie problemu Po prostu na lodowisko jest tłum chętnych a pan Jacek (pewnie znany lubelski VIP lub kumpel pana redaktora) nie dostał się tam kiedy chciał i teraz czyni awanturę Z tymi niby VIPami jest jak z ich autami typu BMW czy Mercedes które parkuje gdzie chcą w mieście Wczoraj widziałem nowe BMW x5 stojące na raz na 2 miejscach parkingowych w tym dla niepełnosprawnego oczywiście bez biletu parkingowego Pozdrawiam czytelnikow
Odpowiedz
Strasznie roszczeniowi ci łyżwiarze - pewnie wśród nich jest wielu cyklistów. A zdjęcie do artykułu jednoznacznie wyjaśnia dlaczego brakuję miejsc - są zajmowane przez imigrantów ze wschodu ;)
Odpowiedz
1. Pilnujcie miejsc w kolejkach to nikt się nie wklei bez kolejki. 2. Nie oczekujcie od urzędu i jego pracowników (w tym pracowników mosiru zatrudnionych po znajomości) myślenia - bo nie po to oni są. Oni mają pracować bo dostali posadkę po znajomości. Nikt im za myślenie nie płaci a za robienie swojego.
Odpowiedz
To nie jest żaden imigrant ze wschodu, tylko Tajlandczyk, student medycyny i jeździ w lubelskim klubie łyżwiarstwa figurowego Salchow Lublin.
Odpowiedz
niczyja wina że tak wielkie zainteresowanie
Odpowiedz
jesli takolbrzymie zaintereowanie to moze kupić dodatkowe lodowisko...a moze to tylko efekt nowości później zainteresowanie spadnie
Odpowiedz
Do kasy czeka się w gigantycznej kolejne 40 minut ... sorry ale nie korzystam już z ich usług . Chore jest ze nie można kupić biletów przez internet
Odpowiedz
niektórym ludziom to sie we łbach poprzewracało!najlepiej jak by prosto z samochodu na tafle wy***ył i jeszcze sam jeździł kolejki są wszędzie wieksze mniejsze ale sa i będą
Odpowiedz
wziąć w obroty ludzi odpowiedzialnych za "darmowe" lodowisko i  Biały Orlik na Radzyńskiej a od razu poprawi się byt na Icemanii... na Radzyńskiej wielkie logo "Lublin Miastem inspiracji" więc moze ktoś by zobaczył jak to wygląda... ja byłem trzy razy i trzy razy tafla pełna śniegu a łyzwy całkiem nie do jazdy. Wnioskuję, ze osoby tam pracujące nie są zainteresowane żeby były tam tłumy zadowolonych ludzi, bo będą mieć więcej pracy...ale ktoś jak sądzę płaci za prąd i obsługe tego obiektu.. kasa wyrzucona w błoto. Szkoda bo wiem że wczesniej było tam inaczej
Odpowiedz
Ja ostatnio przez kolejkę wszedłem na lód z 35min opóźnieniem. Powinni coś zmienić organizacyjnie. Nie wierzę, że tak jest w innych miastach na dużych lodowiskach. Poza tym przy, takim opóźnieniu, zdążyli już zmienić kierunek jazdy więc cały czas jeździłem już w "złą stronę". Nie wiem po co zmieniać ten kierunek...
Odpowiedz
Brakuje w niedziele pingwinkow mala ich ilosc w stosunku do jezdzacych z dziecmi zwlasza w godzinach przeznaczonych dla poczatkujacych
Odpowiedz
CZY DO TEJ PORY W MOSiR PRACOWALI IDIOCI, KTÓRZY NIE WIDZIELI TŁUMÓW PRZED CZĘSTO TYLKO 1 KASĄ. NIEDORZECZNIK MIŁOSZ BEDNARCZYK NADAJE SIĘ DO ...
Odpowiedz
Stare lodowisko pod namiotem mialo swoj klimat piekne kolorowe swiatla sunące wraz z lyzwiazami kasy dwie ale szeroko dostepne jeden wielki korytarz z szafkami obsluga kompetentna rzeczowa i zyczliwa kawiarenka tak usytuowana ze wejscie bylo prosciutko z plyty lodowiska ech!a dzis?obsluga w kasach tragiczna powolna slamazarna swiatel kolorowych brak pingwinkow i podtrzymywaczy jak na lekarstwo!ach najlepszalko obsluga ktorej nalezy sie premia to sprzatacze tylko oni maja klase
Odpowiedz
Jest wyjście z sytuacji - nie jeździć na lodowisko Icemania
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Aby napisać komentarz, należy się zalogować:

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.