![]() |
a kto zapłaci za paliwo?
|
![]() |
Prawdziwi Polacy.
"Ja nie mam, więc ty też nie będziesz miał, choćbym miał sie zesr...ć. Choćbym na tym stracił, to ty też stracisz."
|
![]() |
Przecież oni nigdzie nie jeżdzą olali największa zbiorowość i nie byli w zeszłym roku na giełdzie w Elizówce.
|
![]() |
Pomysł Fundacji Wolności jest bardzo głupi. Fundacje pod pretekstem zbiórek pieniędzy dawały bezpłatne przejazdy swoim kolesiom i rodzinom przez cały rok. Z WOŚP jest prosta sprawa - to jeden dzień w roku, a cel zbiórek jasny.
|
|
|
![]() |
Ja mówię stanowczo NIE. Moje podatki nie dla cwaniaka.
|
![]() |
GŁUPOTA ZWOLENNIKÓW ŻUKA NIE MA GRANIC
|
![]() |
a niby z jakiej racji mam płacić z własnej kieszeni za darmowe przejazdy wolontariuszy oszusta? ***kontrowersje.net/8_wyrok_w_potwierdzaj_cych_e_owsiak_i_wo_p_ami_prawo_i_ukrywaj_faktury
|
![]() |
a ja mówię 500+ NIE, moje podatki nie dla pieprzących się i rozmnażających |
|
|
![]() |
Czyli według twojej pokrętnej "logiki" przyrost naturalny w Polsce to coś złego? Jeśli tak,to ty też nigdy nie powinieneś sie urodzić. |
![]() |
najlepiej decydować o cudzym majątku
|
![]() |
Zapisują Bacę do spółdzielni produkcyjnej.
- Dacie krowę do spółdzielni?
- Dom.
- Dacie konia do spółdzielni?
- Dom.
- Dacie owce do spółdzielni?
- Nie dom.
- Dlaczego?
- Bo mom
|
![]() |
na mnie rodzice pracowali, a nocami mama prała, gotowała, nie dostawali 500+ za darmo, ja też pracowałam na swoje, a ja teraz muszę zapieprzać na cudze bachory, godne ale wynagrodzenia za pracę i wtedy niech każdy ma tyle dzieci na ile go stać. PRECZ Z WYZYSKIEM LUDZI PRACY, PRECZ TRAKTOWANIA LUDZI PRACY JAK NIEWOLNIKÓW |
|
|
![]() |
To jest ciekawie Juras nie ma zatrudnienia w WOŚP, ale za to jest prezesem złotego melona spółki gdzie są przelewane pieniądze z puchy zbierających wolontariuszy.Problem jest taki że nie chce filantrop pokazać ile kasy doji dla siebie i tu jego wiarygodność się kończy.
|
![]() |
Brawo radni! bardzo dobry pomysł! A jeśli inne fundacje zrobią choć 1% tego co WOŚP też będą mogły się ubiegać o takie wsparcie.
|
![]() |
"PRECZ Z WYZYSKIEM LUDZI PRACY, PRECZ TRAKTOWANIA LUDZI PRACY JAK NIEWOLNIKÓW" - Świetne hasło dla kampanii wyborczej przeciwko POpaprańcom. |
![]() |
Rozumiem, że taką ulgę dadzą wszystkim którzy zbierają na coś pieniądze, nie tylko WOŚP.
|
|
|
![]() |
przeciwko pisowcom baranie tj. 500+, pisowce były tępe, są i będa, |
![]() |
Świetny pomysł. To samo powinno dotyczyć parkowania na zapleczu ratusza w dniu sesji Rady Miasta. Ze względu na ograniczoną ilość miejsc postojowych powinna obowiązywać zasada - kto pierwszy ten lepszy.
|
![]() |
wolontariat tzn. czyn społeczny
|
![]() |
To by już wszyscy emeryci jeździli za darmo.Przecież oni są wolontariuszami O.Tadeusza i w ogóle wszyscy którzy w niedzielę będą jechać z datkiem na tacę do kościoła.
|
Strona 1 z 2
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.