![]() |
A co to kogo obchodzi że ktoś bierze, przecież mamy demokrację i wolność. Chyba że jest to wolność zakazowo-nakazowa. Każdy ma wolną wolę, tak mówi kościół i może wybierać ale sanepid widać jest mądrzejszy czy bardziej sprytny.
|
![]() |
Naturalna selekcja. Z drugiej strony powinni zalegalizować a przynajmniej zdepenalizowac MJ jak w Holandii i by się młodzi nie truli. ( btw w Holandii tak na prawdę mj nie jest legalna a wiele osób tak myśli)
|
![]() |
To mnie obchodzi, że potem takiego człowieka trzeba ratować i leczyć z podatków.
|
![]() |
Ja osobiście współczuje ratowników metycznym lekarzom i pielęgniarkom rstrujących tych debili posranych zastanawia mnie mnie jedynie dlaczego w szpitalu wojewódzkim w lublinie na detoksie nie ma ochrony tylko są bite pielęgniarki i ranione pobitym szkłem dyrektor jest ślepy czy głuchy.Natomiast proponuje otworzyć oficjalnie jeden sklep mieście i niech wciągają wąchają wcieraja i zdychaja a rodzina niech se ratuje i chowa na cmentarzu .
|
![]() |
Tak zwana prokuratura i sądy to moim zdaniem siedlisko niekompetencji, lenistwa i braku szacunku dla człowieka.
|
![]() |
Sprzedaż dopalaczy to świadoma próba zabójstwa. Powinni karać dożywociem, choć najlepiej aby sprzedawca sam skonsumował towar.
|
![]() |
nie ma wojny to ci z chorą psychiką słabe jednostki same się eliminują bo byłby przerost ludu tylko szkoda że po drodze tyle zdrowia innym napsują.a diler jest jak żołnierz z jkarabinem który strzela do herlawych umysłów
|
![]() |
Ci co biorą dopalacze powinni płacić za leczenie po ich zażyciu.
|
![]() |
Na 180 przypadków 209 poprawcie tekst
|
![]() |
200 zatruc to przeciez znikomy ulamek. Dlatego zwarcie szykow - bo jest problem. A jest problem bo pogotowie ma wolne rece. A ma wolne rece wiec - zwarcie szykow w/w. Zacznie sie podrzucanie zeby dobrac sie do osob i je spacyfikowac a potem robic w biznesie ze swoimi?
|
![]() |
"Na 180 przypadkow 209 to byli mezczyzni." Ja to tylko zacytowalem, lepiej niech dokoncza ta reforme systemu edukacji bo liczenie to podstawa.
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.