![]() |
Dlatego, że włazi w dupę Jarowi. Tyle jego osiągnięć ...
|
![]() |
A Żuk w PZU ? wszyscy jesteście k*rwa jednakowi - teraz ten dudek na którego głosowałem.
Nie idę już na żadne wybory chyba że przyjdzie czas głosowania przy pomocy kałasznikowów. Wypieprzył Antoniego i zastąpił go bezjajowym Błaszczakiem ,wcześniej pojechał po harującej jak koń Szydło , Waszczykowskiego zastąpił jakimś gryzipiórkiem ...a Szyszko ? wybitny znawca leśnych ekosystemów - a niech to.
Te całe sitwy mają Polaków za Idiotów i tak czuję że jestem traktowany
|
![]() |
Antoni wraca składac raporty do Moskwy a Szyszko bedzie handlował drewnem,nie bój sie sa ustawieni odpowiednio :) za to straszydlo ma straszyc w ktoryms zamku na slasku.
|
![]() |
Każda władza deprawuje, ale władza absolutna deprawuje absolutnie!
|
|
|
![]() |
Spokojnie. PiS to nie PO. Kaczyński wywala od razu i z biegu, tych co chcą zgarniać pod siebie. I dlatego w wyborach samorzadowych zagłosuję na PiS :D Jest 14 dni na udzielenie odpowiedzi i jaka w tym afera? Afera bylaby, gdyby to był 15 dzień, a odpowiedzi, by nadal nie było. A leming piszacy o Moskwie w kontekscie Azotów, to mają na myśli PO-ZSL i próbę sprzedania azotow przyjacielowi Tuska, czyt. Putinowi? Na YouTubie są wypowiedzi Cesarza Europy jak kocha Putina. Zresztą ta wazelina wszystkim wchodził w zad.
|
![]() |
pomagierzy Żuka w akcji ?
|
![]() |
platformen guten morgen ;)
|
![]() |
ciekawe jak ta umowy ZSL i platformersów po samorządach ;)
|
|
|
![]() |
Na przykładzie platformy-zsl i kasty sądowniczej widać że, każda władza deprawuje, ale władza absolutna deprawuje absolutnie, dlatego tak kombinowali i łupili Polskę przez 8 lat !
|
![]() |
Czyli sędziowie też kradną? Donieś bo teraz donosy bez podatku!
|
![]() |
Czy paruch to prawosławny proboszcz? By
|
![]() |
Nie ma to jak była Kompania Węglowa i stołki tam obsadzał Karpio-Karpiński. To było koszerne bo szli tam nasi. A teraz ten wstrętny PiS obsadza swojakami wolne taborety i to jest trefne.
|
|
|
![]() |
Tak się doi głupi naród!
|
![]() |
Teraz dojna zmiana nie obsadza wolnych stołkow tylko dostawia nowe,bo swinie sie przy korycie tratuja,nie każdy moze wszak pracowac u ojca tadeusza i zyc z kolejnych dotacji rzadowych.
|
![]() |
Byłem w SB,jestem w PiS,i możecie mnie pocałować w zwis.My możemy wszystko,a wy kodziarze i peowcy walcie się.
|
![]() |
No tak PIS to nie PO, ci pierwsi razem z towarzyszami przywracaja PZPR bis :)
|
|
|
![]() |
Nie przypominam sobie, żeby w czasach PO Dziennik Wschodni pytał np.: Dlaczego Krzysztof Żuk zasiada w jakiejś radzie nadzorczej. Jeśli to dotyczy kogoś z PO to jest oczywiste, że zasiadać musi.
|
![]() |
Oczywiste jest, ze chciałes błysnac jak pasek na tvp info.
|
![]() |
....ha ha ha, a na lekarzy nie mają. Unikam państwowej służby zdrowia, ale muszę także myśleć o np. potrzebie nagłej hospitalizacji. I tutaj mogą zacząć się schody, ponieważ wykształcony medyk ma zapewnione pobory na poziomie kasjerki z Biedronki... Ale na różne dziwaczne fundacje środki się znajdują! dlatego chętnie widziałbym ogólnopolski strajk całej służby zdrowia!
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.