![]() |
"Aby dowiedzieć się kto naprawdę Tobą rządzi, sprawdź po prostu, kogo zabraniają Ci krytykować" ~ Voltaire
|
![]() |
Marksistowskie centrum edukacji
|
![]() |
Marksistowskie centrum edukacji latania na miotle.
|
![]() |
Świetnie to wygląda w porównaniu do tej siermiężnej kładki.
|
![]() |
Rektor i Kanclerz zajmują się ***relami a pracownicy klepią biedę na głodowych pensjach. Od prawie 5 lat zero regulacji wynagrodzeń, a wszystko drożeje. O podwyżkach można zapomnieć, natomiast od pracowników żąda się wiedzy experta i szybkości sprintera, płacąc mniej niż otrzymuje przykładowy kasjer w Lidlu... Chyba czas zmienić branżę, a luki kadrowe światła władza z doradztwem równie światłych dyrektorów zapełni stystami stażystami.
|
![]() |
Rektor i Kanclerz zajmują się ***relami a pracownicy klepią biedę na głodowych pensjach. Od prawie 5 lat zero regulacji wynagrodzeń, a wszystko drożeje. O podwyżkach można zapomnieć, natomiast od pracowników żąda się wiedzy experta i szybkości sprintera, płacąc mniej niż otrzymuje przykładowy kasjer w Lidlu... Chyba czas zmienić branżę, a luki kadrowe światła władza z doradztwem równie światłych dyrektorów zapełni stażystami.
|
![]() |
A gdzie czerwony dywan.Na czerwone uczelni.
|
![]() |
Chcielibyście znów powiedzieć że UMCS w ruinie? Tu się rzeczywiście uczelnia rozbudowuje.
|
![]() |
Zmiany, zmiany, zmiany, szkoda, że przed laty zabrakło chęci i determinacji aby doprowadzić do końca projekt kładki, łączącej rektorat z biblioteką. W budynku biblioteki nie zrobiono wejścia na poziomie 1 piętra i w efekcie cała kładka była nieużywana i niszczała. To takie marnotrawstwo zasobów, czasu, myśli i pieniedzy. Może współczesne zmiany sprawdzą sie lepiej.
|
![]() |
Ok. 25 lat pracy, wyższe i podyplomowe wykształcenie, na rękę ok. 2200,- takie miesięczne wynagrodzenie, od lat.
|
![]() |
"Ok. 25 lat pracy, wyższe i podyplomowe wykształcenie, na rękę ok. 2200,- takie miesięczne wynagrodzenie, od lat" - trzeba zmienić pracę, a dyplomy wyrzucić skora są nic nie warte
|
![]() |
To prawda, pensje są skandalicznie niskie, a wymagania i ilość pracy z kosmosu. Łatwo powiedzieć "zmień pracę" - ale ja nie chcę jej zmieniać! Lubię to co robię, lubię współpracowników, nie boję się nowych zadań, dokształcania itp. Ale chcę mieć dostęp do wyjazdów na konferencje/szkolenia (poza Dyrekcją nikomu nie wolno), chcę być uczciwie rozliczana z wykonanej pracy, domagam się poszanowania moich praw do urlopu (podczas urlopu nagminne telefony i wiadomości służbowe) i przede wszystkim godnej pensji!! Tyle lat bez podwyżek to skandal i zwyczajne złodziejstwo!!
|
![]() |
Na uczelni powszechny jest mobbing i brak szacunku do pracowników. Każda sugestia drobnej podwyżki, jest wręcz wyśmiewana i zbywana tekstem o "100 chętnych na moje miejsce" a niestety więcej ludzi obecnie odchodzi z pracy niż chce ją zacząć.
|
![]() |
UMCS to świetne miejsce pracy ale tylko dla Władz, Dyrekcji i krewnych i znajomych królika. My zwykli pracownicy musimy zap******** za głodowe stawki i znosić ich humory
|
![]() |
Do malkontentów piszących na tym forum! Przy tym rektorze nie spodziewajcie się niczego pozytywnego.
|
![]() |
Dopóki będą tam decydować o losach innych takie osoby jak sam szef szefów, nie zamierzam starać się u nich o zatrudninienie.
|
![]() |
"Ok. 25 lat pracy, wyższe i podyplomowe wykształcenie, na rękę ok. 2200" ---> "zmień pracę, weź kredyt"
|
![]() |
"Do rektora nowym wejściem."--- Do gabinetu zróbcie wejście o wysokości tak około 1,5 m, to każdy, wchodząc będzie się nisko kłaniał . . . :)
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.