![]() |
Podziękujmy Żukowi.
|
![]() |
To jest masakra szczegolnie w dzielnicach domków jednorodzinnych. Ludzie opanujcie się nie ma mrozów włączcie piece gazowe
|
![]() |
Na "amfiteatr w ruinach" i inne wodotryski obecny jeszcze prezydent Lublina zamierza przeznaczyć środki finansowe odpowiadające 90-letniemu budżetowi na wymianę kopciuchów, z czego faktycznie wydawane jest nie więcej niż 60% planowanych wydatków. W ubiegłym roku z samej tylko ekspozycji mieszkańców na pyły zawieszone PM2,5 przedwcześnie zmarło około 375 osób, a tzw. koszty zewnętrzne przekroczyły 2,6 mld złotych, czyli roczny budżet miasta.
|
![]() |
Na czwartoligowych kopaczy Spartakusa to mają a na wymianę kopciuchów brakuje.
|
![]() |
Potwierdzam. Po dwudziestej wychodziłem z domu i aż siwo wszędzie. Do tego czuć smród jak diabli.
|
![]() |
Bo mamy palic Zukiem??ha ha wypisujesz glupoty
|
![]() |
Podziękujmy Żukowi.i tak mu dziękuję że nie ma u nas mrionetki sylwka. |
![]() |
Grill bar na Rolnej Osadzie pali węglem na całe Bronowice
|
![]() |
Też mi przekroczenia - w Biłgoraju ponad 1000% to norma...
|
![]() |
BDO i opłaty po 100zl na miesiąc za śmieci i jest efekt zupełnie przeciwny do zamierzonego. Kartonów nie można oddać to ludzie znów w piec wrzucaja
|
![]() |
podziekujcie swojemu developrezydentowi ze beton i develorozwoj.
|
![]() |
Dajcie spokój z nagonką na Żuka. Winni jesteśmy my sami a nie prezydent, radni, papież UFO itd. Na ulicach masa starych diesli, część z wyciętymi filtrami, w domkach stare piece w których ludzie palą najgorszym badziewem. Wystarczy, że wiatr zaieje od strony np. Węglina i już się można udusić.
|
![]() |
Oj tak. Przy Orkana z domków na czarno dymią.
|
![]() |
W Kraśniku właśnie 411%
|
![]() |
Prosimy o zabudowę Gorek Czechowskich.
|
![]() |
Developrezydencie nie betonuj
|
![]() |
Potwierdzam. Po dwudziestej wychodziłem z domu i aż siwo wszędzie. Do tego czuć smród jak diabli.Ma 1 maja to idzie się udusić. Szkoda że zdjęcia nie zrobiłem jak przejezdzalem obok aqua. Z kominów kamienic na 1 maja siwy albo czarny dym. Środek miasta a pala gunwem i miasto nic z tym nie robi. |
![]() |
Podziękujmy ludziom mieszkajacym w czynszówkach miejskich na Lubartowskiej i Zamojskiej i 1go Maja..... za nasze piwniądze jeszcze nas trują dziady i żule !!!!!!!
|
![]() |
Dzięki ci pis jeszcze więcej węgla z rosji dzięki kaczynski, morawiecki dzięki wam Polacy umierają wy slugusy rosyjskie!!!!!!
|
![]() |
Żuku wymień w komunalkach ludziom płacącym regularnie czynsz piece zamiast obiecywać jakieś irracjonalne zwroty kosztów wymiany!!! Skąd emeryci i renciści mają wziąć na to pieniądze???
|
Strona 1 z 5
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|