![]() |
SOWA TEAM
|
![]() |
a to te dzieci chyba sa jedynakami i nie dostają za darmo 500+ i widocznie nie mają z czego żyć, kiedy zarabiają na chleb
|
![]() |
no pięknie, broszka daj im 500+ bo szkoda dzieci
|
![]() |
Dziwne, że straż miejska od żuka jeszcze nie pogoniła dzieciaków. Emerytów tępią i karzą jak się da. Czemu dzieci się boją? Może obawiają się podejrzeń, gdy duuuży facet prowadzi obce dzieci za rękę?
|
![]() |
Super grają. O wiele przyjemniej niż te dziad sprzed banku PKO na deptaku do puszcza podkład muzyczny z kasety i udaje że gra.
|
![]() |
Dzieci uczą się poprzez prace uczciwego zarobku w wakacje i to powinien być przykład dla innych. Brawo za odwagę . Pięknie gracie i życzę Wam abyście dalej rozwijały tą swoją pasję muzyczną.
|
![]() |
Co na to ZAIKS ?
|
![]() |
A gdzie są rodzice ?
|
![]() |
no i uzbiereają kasę na instrumenty z Lidla albo Biedornki...
|
![]() |
Jesteście super!Wykonanie lepsze od oryginału.
|
![]() |
Nie muszą zarabiac na chleb. Ich rodzice zarabiają. Naucz tak swoje dzieci grać. Albo sam się naucz. Mądralo!
|
![]() |
bo jak rząd im nie daje 500+ to muszą sami sobie zarobić, bo jedynaki według nich to nie są dzieci, to są odpady a nie dzieci |
![]() |
to jest rodzenstwo. Widuję, wiem. A nie wiadomo czy w domu nie ma jeszcze. Wiec 500+ razy kilka pomnóżcie
|
![]() |
niech każdy liczy swoje, jak zazdrościsz że zarabiają na lody to też się naucz i miej odwagę grać przed taką widownią.
Dzieciaki jesteście wspaniałe!!!! na pewno przynosicie radość rodzicom i oczywiście słuchaczom, tak trzymać, podziwiam
|
![]() |
nie zaglądaj w cudzą kieszeń, naucz swoje dzieci tak grać, albo sam sią naucz i spróbuj stanąć przed taką publicznością, złośliwy, zazdrosny człowieku!!!
|
![]() |
Znam te dzieci. Tak, to jest rodzeństwo (jak widać). Nie grają dla pieniędzy. Mają wszystko czego potrzebują. Grają dla przyjemności, po to by się sprawdzić, żeby zobaczyć czy to grają podoba się innym ludziom, żeby trochę obyć się z publicznością. Jest to Ich pomysł i wykonanie. Jak widać, to trafiają z repertuarem i wykonaniem. Aranżacje robi dziewczynka. Chłopcy starają się wykonywać je jak najlepiej. Starsza trójka jest w szkole muzycznej, najmłodszy właśnie się do niej dostał. Z komentarzy które są negatywne widać co komu "leży na wątrobie" - zazdrość, zawiść i brak zrozumienia dla inicjatywy i zabawy. Fajne są komentarze broniące dzieci - widać, że są jeszcze ludzie którzy nie patrzą na innych przez pryzmat "KASY".
|
![]() |
Jestem dziennikarka TVN i bardzo zależy mi na skontaktowaniu sie z dzieciakami, czy ktoś tu obecny moze mi pomoc? Proszę o pomoc! Dziękuje z góry za wszelka pomoc :)
|
![]() |
Co za zaścianek. Ludzie, wiecie jaka jest podstawowa różnica między marketem budowlanym a zapyziałym małym sklepem budowlanym ? Wybór towarów. W takim OBI/Castoramie/Leroy Merlin/Praktikerze mam wszystko od najmniejszej śrubki po drewniany domek na działkę. A w sklepiku u szwagra mam g...
|
![]() |
Grają na instrumentach wartych po ok 4000 (starsza dwójka).
|
![]() |
Proszę o e-mail : bolek_bb@o2.pl
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|