![]() |
To nie jest hulajnoga tylko hulajprądownica.
|
![]() |
Wymyslili elektryczne hulajnogi po to zeby bulo wiecej wypadkow
|
![]() |
Na zdjęciu na głównej nieletni, a w regulaminie korzystania z usługi wymagają 18 lat:)
"Warunkami korzystania z blinkee.city przez Klientów są:
-posiadanie statusu osoby fizycznej zgodnie z polskim Kodeksem Cywilnym,
-ukończenie 18 roku życia w przypadku skuterów oraz hulajnóg,
-ukończenie 13 roku życia w przypadku korzystania z rowerów, po wcześniejszym pisemnym upoważnieniu do korzystania przez rodziców. Wzór upoważnienia dostępny jest pod adresem: ***blinkee.city/pl"
|
![]() |
Powinni zabronić.
|
![]() |
No to dzisiaj będzie roztrącanie przechodniów na deptaku i chodnikach. System wypożyczania GimbazaGO!
|
![]() |
Ciekawe ilu pieszych zostanie poturbowanych w pierwszy weekend?
|
![]() |
Wygaszanie zbiorowej komunikacji miejskiej z pewnością wpłynie POzytywnie na zyski operatora tych urządzeń.
|
![]() |
Sami malkontenci na forum. Nikt wam nie karze tym jeździć.
|
![]() |
Niektórzy mają ból pewnej części ciała bo bez pedałów DA SIĘ!
|
![]() |
Czy w tym nieszczęsnym mieście zwiększono ilość lekarzy-specjalistów z ortopedii???
|
![]() |
No to już całkiem się gimbaza roztyje, do tej pory rowerami, bądź pieszo - jakiś ruch musieli wykonać. A na tych elektrohulajnogach nic, staje i jedzie. Ewentualnie balans na zakretach. I do maka i na kebsa...a d...y rosną.
|
![]() |
Kolejna zaraza dotarła do Lublina.
|
![]() |
Przydał by się jeszcze dodatkowy zestaw do zarzucenia na druty od trajtków i jazda na prądzie sieciowym. Można by wtedy przejechać z Felina na Węglin i jeszcze akumulatory naładować.
|
![]() |
Bezmyślność połaczona z głęboką głupotą. To coś takiego jak mordobicie w klatce zwane KSW. I tego i tamtego powinno sie zabronić.
|
![]() |
Czy dalej chcą skan dowodu przy rejestracji?
|
![]() |
Tekst (bo artykułem tego nie nazwę) nie wyczerpuje tematu. Nadal nie wiem jak odbywa się rejestracja i płatność. Środki na jakimś koncie muszę mieć czy kartę podpiąć? Gdzie mam zostawić to ustrojstwo? Są jakieś stacje czy po prostu zeskoczyć z tego w trakcie jazdy i olać to gdzie to je*bnie? A może piepSZnąć w trawę ?
|
![]() |
Czy w tym nieszczęsnym mieście zwiększono ilość lekarzy-specjalistów z ortopedii???Chyba liczbę lekarzy, a nie ilość. |
![]() |
Czy to kolejna akcja "zyski Nasie, koszta wasze" prowadzona POd patronatem dewelo-ratusia?
|
![]() |
Kolejny afera PiSU! Ukradli miliony złotych!
***bit.ly/31pAyaP
|
![]() |
W Warszawie jest dramat z tymi hulajogami. Jak nie zejdziesz im z drogi, to wjadą w ciebie na chodniku. Nie mają dzwonków jak rowery, nie słyszysz, nie możesz uciec. W lecie kazdego dnia miał miejsce wypadek z udziałem hulajnóg. Dramat. Zaraza dotarła i do Lublina
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|