Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Elektryczne hulajnogi już na ulicach Lublina [cennik, jak korzystać]

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 18 października 2019 r. o 14:58 Powrót do artykułu
Będzie zarobek
Odpowiedz
Strach wyjść z domu bo przy prędkości 25 km może być spore uszkodzenie ciała jak będą szaleć po chodnikach
Odpowiedz
Jeśli coś mi się stanie jak wpadnie ktoś na mnie hulajnogą to wystąpię po odszkodowanie w tym także do decydentów którzy zezwolili na jeżdżenie po chodnikach. Nie sądzę aby apel Pana Kieliszka odniósł skutek bo już widzę jak jeżdżą na prywatnych hulajnogach.
Odpowiedz
Sami malkontenci na forum. Nikt wam nie karze tym jeździć. co się dziwisz? Przecież to Lublin. W każdym większym mieście po drugiej stronie Wisły od kilku lat jeżdżą hulajnogi, No ale w Lublinie kury przestaną się nieść a świnie się jak deski porobią.

Odpowiedz
No to już  całkiem się gimbaza roztyje, do tej pory rowerami, bądź pieszo - jakiś ruch musieli wykonać.  A na tych elektrohulajnogach nic, staje i jedzie. Ewentualnie balans na zakretach. I do maka i na kebsa...a d...y rosną.
 D..y ale brzuchy rosna a za chwilkę obwisną i takie widoki są a na hulajnodze ich nie zmniejszysz. Balans to tak jak przekręcić się na kanapie z prawego boku na lewy.
Odpowiedz
Dlaczego urzędy państwowe pozwalają na jawne łamanie przepisów prawa????! Panie Kieliszek proszę mi powiedzieć czym jest hulajnoga i gdzie może się nią poruszać? Zapewniam, że Pan jak i jej przyszli użytkownicy nie mają o tym ZIELONEGO POJĘCIA! A z doświadczenia w innych miastach wiem, że będą z tego problemy! Przepisy PRD jasno określają gdzie i jaką hulajnogą można się poruszać, tym czasem o hulajnogach elektrycznych nie ma ani słowa, więc dlaczego urzędasy dopuszczają do użytkowania czegoś o czym nie ma słowa w przepisach. Pracę nad nimi trwają więc może tutaj urzędasy wykazali by się swoją inicjatywą i przyspieszyli pracę nad stworzeniem ich. Jeżdżący na tych pojazdach powinni być obowiązkowo ubezpieczeni w OC bo wypadków będzie co nie miara. Ponad to będzie bałagan (mówiąc kulturalnie) na chodnikach bo będą pozostawiane byle gdzie, zajmując miejsca pieszym!
Odpowiedz
Sory będą pełne, wczoraj widziałem faceta z dziewczyną na jednej hulajnodze i przejeżdżali na czerwonym świetle, a potem na chodnik i wio 25 km. Masakra. Panie Kieliszek a ja myślałem, że Pan Zuk do swoich sukcesów dołączy jeszcze jeden, ze w Lublinie nie będzie hulajnóg. Niestety. Jeżeli Ktoś na mnie wpadnie na 100% macie sprawę w sadzie o odszkodowanie. Takich spraw będzie sporo. Potraktujcie ten miesiąc jako tester a potem ostatecznie zadecydujcie. Pozdrawiam.
Odpowiedz
Powinny być karty wyrabiane jak do rowerów, a nie jedzie to i nawet nie patrzy na nic bo ich wszyscy mają widzieć! Jakieś ograniczenie wiekowe... A później Mamunie mają pretensje ze jej dzieciatko potrącili najgrzeczniejsze pod słońcem! Na samych rowerach ile jest wypadków bo gowniarze na nic nie patrzą, a pretensje i tak zawsze do kierowców...
Odpowiedz
A można jeździć po pijaku...??
Odpowiedz
Cebula się udziela , już chcecie zakazów , nakazów i przepisów . Dajcie żyć ludziom trochę zaufania nie wszyscy są głupi i bezmyślni .
Odpowiedz
Miałem okazję skorzystać parę dni temu - super sprawa i ukłon w stronę binkee.city za inwestycję w Lublinie. Odważne, ale skuteczne ;)
Odpowiedz
Jak czytam te negatywne posty to zaraz robi mi się słabo, piszą je ludzie, którzy są niezadowoleni z powodu własnych narodzin. Pamiętam jak Prezydent Żuk rozpoczynał budowę arterii rowerowych ile to było krzyku, potem wypożyczalnie rowerów, znów niezadowolenie i hejt na prezydenta teraz jeszcze na Pana Kieliszka, a tym czasem arterie rowerowe cieszą się ogromną popularnością, hulajnogi też. Jeszcze nie widziałem żeby hulajnogi zagrażały pieszym a przeszkadzają tylko tym co każdą nowość negują i nic im się nie podoba. Policja i 90 procent społeczeństwa nie widzi zagrożenia, a to właśnie policja ma statystyki wypadków a nie mała grupa wiecznie niezadowolonych oportunistów którzy próbują straszyć sądami prezydenta i policję. Policja reaguje na zagrożenia w ruchu drogowym a skoro ich nie ma tylko kontroluje i na pewno nie przestraszy się grupki hejterów
Odpowiedz
Strona 2 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...