![]() |
Będzie zarobek
|
![]() |
Strach wyjść z domu bo przy prędkości 25 km może być spore uszkodzenie ciała jak będą szaleć po chodnikach
|
![]() |
Jeśli coś mi się stanie jak wpadnie ktoś na mnie hulajnogą to wystąpię po odszkodowanie w tym także do decydentów którzy zezwolili na jeżdżenie po chodnikach. Nie sądzę aby apel Pana Kieliszka odniósł skutek bo już widzę jak jeżdżą na prywatnych hulajnogach.
|
![]() |
Sami malkontenci na forum. Nikt wam nie karze tym jeździć. co się dziwisz? Przecież to Lublin. W każdym większym mieście po drugiej stronie Wisły od kilku lat jeżdżą hulajnogi, No ale w Lublinie kury przestaną się nieść a świnie się jak deski porobią. |
![]() |
No to już całkiem się gimbaza roztyje, do tej pory rowerami, bądź pieszo - jakiś ruch musieli wykonać. A na tych elektrohulajnogach nic, staje i jedzie. Ewentualnie balans na zakretach. I do maka i na kebsa...a d...y rosną.D..y ale brzuchy rosna a za chwilkę obwisną i takie widoki są a na hulajnodze ich nie zmniejszysz. Balans to tak jak przekręcić się na kanapie z prawego boku na lewy. |
![]() |
Dlaczego urzędy państwowe pozwalają na jawne łamanie przepisów prawa????! Panie Kieliszek proszę mi powiedzieć czym jest hulajnoga i gdzie może się nią poruszać? Zapewniam, że Pan jak i jej przyszli użytkownicy nie mają o tym ZIELONEGO POJĘCIA! A z doświadczenia w innych miastach wiem, że będą z tego problemy! Przepisy PRD jasno określają gdzie i jaką hulajnogą można się poruszać, tym czasem o hulajnogach elektrycznych nie ma ani słowa, więc dlaczego urzędasy dopuszczają do użytkowania czegoś o czym nie ma słowa w przepisach. Pracę nad nimi trwają więc może tutaj urzędasy wykazali by się swoją inicjatywą i przyspieszyli pracę nad stworzeniem ich. Jeżdżący na tych pojazdach powinni być obowiązkowo ubezpieczeni w OC bo wypadków będzie co nie miara. Ponad to będzie bałagan (mówiąc kulturalnie) na chodnikach bo będą pozostawiane byle gdzie, zajmując miejsca pieszym!
|
![]() |
Sory będą pełne, wczoraj widziałem faceta z dziewczyną na jednej hulajnodze i przejeżdżali na czerwonym świetle, a potem na chodnik i wio 25 km. Masakra. Panie Kieliszek a ja myślałem, że Pan Zuk do swoich sukcesów dołączy jeszcze jeden, ze w Lublinie nie będzie hulajnóg. Niestety. Jeżeli Ktoś na mnie wpadnie na 100% macie sprawę w sadzie o odszkodowanie. Takich spraw będzie sporo. Potraktujcie ten miesiąc jako tester a potem ostatecznie zadecydujcie. Pozdrawiam.
|
![]() |
Powinny być karty wyrabiane jak do rowerów, a nie jedzie to i nawet nie patrzy na nic bo ich wszyscy mają widzieć! Jakieś ograniczenie wiekowe... A później Mamunie mają pretensje ze jej dzieciatko potrącili najgrzeczniejsze pod słońcem! Na samych rowerach ile jest wypadków bo gowniarze na nic nie patrzą, a pretensje i tak zawsze do kierowców...
|
![]() |
A można jeździć po pijaku...??
|
![]() |
Cebula się udziela , już chcecie zakazów , nakazów i przepisów . Dajcie żyć ludziom trochę zaufania nie wszyscy są głupi i bezmyślni .
|
![]() |
Miałem okazję skorzystać parę dni temu - super sprawa i ukłon w stronę binkee.city za inwestycję w Lublinie. Odważne, ale skuteczne ;)
|
![]() |
Jak czytam te negatywne posty to zaraz robi mi się słabo, piszą je ludzie, którzy są niezadowoleni z powodu własnych narodzin.
Pamiętam jak Prezydent Żuk rozpoczynał budowę arterii rowerowych ile to było krzyku, potem wypożyczalnie rowerów, znów niezadowolenie i hejt na prezydenta teraz jeszcze na Pana Kieliszka, a tym czasem arterie rowerowe cieszą się ogromną popularnością, hulajnogi też.
Jeszcze nie widziałem żeby hulajnogi zagrażały pieszym a przeszkadzają tylko tym co każdą nowość negują i nic im się nie podoba.
Policja i 90 procent społeczeństwa nie widzi zagrożenia, a to właśnie policja ma statystyki wypadków a nie mała grupa wiecznie niezadowolonych oportunistów którzy próbują straszyć sądami prezydenta i policję.
Policja reaguje na zagrożenia w ruchu drogowym a skoro ich nie ma tylko kontroluje i na pewno nie przestraszy się grupki hejterów
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|