![]() |
Pewnie fake, ale tak to już jest jak bez problemów wszędzie można się dostać...
|
![]() |
zimowa sesja rozpoczęta
|
![]() |
Człowiek który latami pluł na Kościół i Księży zostanie pochowany w Bazylice Mariackiej w Gdańsku. Kwintesencja działań lewicy 3RP - walka z kościołem... tylko czemu nadal zadziwia postawa kościelnych hierarchów z Gdańska?
|
![]() |
zimowa sesja rozpoczętaTeż pomyślałem, że ktoś ma poprawkę czy coś :) |
|
|
![]() |
Człowiek który latami pluł na Kościół i Księży zostanie pochowany w Bazylice Mariackiej w Gdańsku. Kwintesencja działań lewicy 3RP - walka z kościołem... tylko czemu nadal zadziwia postawa kościelnych hierarchów z Gdańska?SANTO SUBITO ??? |
![]() |
Czyżby jakiś UBywatel RP? Wierny widz niezależnych mediów i totalnej opozycji? Jak widać agresja jest po obu stronach politycznej barykady. Tylko czemu Ci co kierują tymi antykoscielnymi emocjami jak później trwoga to do Boga?
|
![]() |
Człowiek który latami pluł na Kościół i Księży zostanie pochowany w Bazylice Mariackiej w Gdańsku. Kwintesencja działań lewicy 3RP - walka z kościołem... tylko czemu nadal zadziwia postawa kościelnych hierarchów z Gdańska?Co toma wspólnego z artykułem powyżej? |
![]() |
Akurat KUL to Kościół Łagiewnicki, nie toruński. Z wyjątkami (jak ks. Guz) oczywiście...
|
|
|
![]() |
Jakiś zwolennik "rozdziału Kościoła od państwa". Życzę mu abyś został odnaleziony i zapłacił za tę akcję. Czy te debile się mnożą?.
|
![]() |
pewnie chodzi o bombę pedofilską
|
![]() |
Jacy studenci taka uczelnia.
|
![]() |
A co ten budynek dzisiaj ma wspólnego z katolicyzmem ? To kolejna filia Bramy Grodzkiej i kolejny Teatr NN.
|
|
|
![]() |
Ech, znajdzie się jeden żartowniś i już nic nie można załatwić ani na uczelni, ani w bibliotece. Chyba trochę za niskie kary są u nas za takie wygłupy.
|
![]() |
czy będzie krucjata w obronie ojczyzny w związku z incydentem?
|
![]() |
W tym chorym kraju wszystko stoi na głowie Ziobrowa prokuratura wydaje dziwne orzeczenia z instrukcją gdzie uderzać żeby nie być na bakier z prawem sądy pieszczą się z bandziorami a taki debil uruchamia wszystkie służby ratownicze i włos mu z głowy nie spadnie tylko my podatnicy zapłacimy za jego głupi żart Więc jako podatnik domagam się od prokuratury i sądu przykładnego ukarania tego idioty ku przestrodze dla innych potencjalnych żartownisiów nawet z zamieszczeniem w mediach jego pełnego wizerunku
|
![]() |
A kaczor między krolami na Wawelu ci nie przeszkadza?
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.