![]() |
A nie wystarczy tylko nie kraść?
|
![]() |
Jakby Caritas miał takie wsparcie medialne, to rozbiłby bank szwajcarski - kilkukrotnie.
|
![]() |
na wnuczka, na policjanta, na kominiarza.... na orkiestrę
|
![]() |
Ja proponuję wystawić na aukcji Złoty Melon, Mrówkę Całą i Szadowy Młyn dorzucić .
|
![]() |
Pato-katole, dajcie na kasę na Caritas, Rydzykowi, albo wsadźcie sobie w d...! Nie wasza impreza, to morda w kubeł.
|
![]() |
A nie wystarczy tylko nie kraść?Wystarczy. Ale co zrobisz jak dalej kradną .. |
![]() |
Pato-katole, dajcie na kasę na Caritas, Rydzykowi, albo wsadźcie sobie w d...! Nie wasza impreza, to morda w kubeł.Typowa sekciarka Jurasa, pełna tolerancji i milosci, zacznij się leczyć bo nie dotrwasz do hucpy i uszczuplisz Zloty Melon, Mrówkę Całą i parę jescze spółek gdzie twój guru kręci lody. |
![]() |
"Nie wasza impreza, to morda w kubeł."
No właśnie problemem jest, że to trochę nasza ta impreza, bo organizują ją Centrum Kultury i Galeria Labirynt utrzymywane z naszych podatków.
|
![]() |
do tej .........anki - za czyje pieniądze są utrzymywane te instytucje - za twoje małpo nieokrzesana ?????
|
![]() |
Artykuł sponsorowany.
|
![]() |
Oczywiste jest to, że każdy z podatników ma prawo się wypowiedzieć. Tak jak ja mam prawo wypowiadać sie o Kościele, który także jest utrzymywany z naszych pieniedzy. Ja osobiscie wspieram Wośp i w tym roku bedę go sponsorować. Jest to moja decyzja co bedę robić z moimi pieniędzmi. Rozumiem osoby ktore merytorycznie dyskutują na ten temat (z resztą nie tylko na ten). Ale wypowiadanie się a obrzucanie blotem to sa dla mnie dwie odrębne kwestie.
|
![]() |
Gdzie sępy będą stały w tym roku skoro sklepy będą zamknięte?
|
![]() |
Pan Jerzy O. zbiera na sprzęt który się nie sprzedał w zeszłym roku ich producentom. Przekaże go później gdzieś gdzie go wcale nie potrzebują, a sam zgarnie prowizję od sponsorów (czyli producentów tegoż sprzętu). Problemem polskiej służby zdrowia nie jest brak sprzętu, tylko brak lekarzy. Jerzy O. wie to doskonale, ale będzie grał głupa do końca życia i o jeden dzień dłużej.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|