![]() |
Dzieli majątek z żoną i ............ nadal kpią sobie z ludzi i władzy.
A może wreszcie wypadało by zrezygnować z tej KASY i z mandatu radnego.
|
![]() |
PANIE FLASIŃSKI, TO JEST WG. WAS TAK ZWANE "PRZYJAZNE PAŃSTWO"
|
![]() |
Hipokryzja wladzy siegnela dna. Dyrektor szkoly nie moze na woznego czy stroza nocnego zatrudnic wlasnego malzonka ale zona dyrektora nadzorujacego rozdzial srodkow pomocowych moze o nie aplikowac. Prosciej bylo zrobic rozdzielnosc majatkowa niz podac sie do dymisji - wot przyklad godny urzednika samorzadowego w randze dyrektora!!!
|
![]() |
Nie tylko nie zrezygnuje, ale w przyszłych wyborach bedzie kandydował
|
|
|
![]() |
Szkoda że to jest koalicja PO PSL a nie PSL PO ( na co wskazywał by parytet mandatów sejmiku) bo wtedy takie sytuacje nie miały by miejsca a Pan Flasiński powinien zrezygnować!!
|
![]() |
Jako wieloletni pracownik UMWL jeszcze czegoś takiego nie widziałem - a pracowałem na dzień dzisiejszy już w 3 departamentach.!!
|
![]() |
Dodał, że kontrole UKS powinna rozwiać wszystkie wątpliwości dotyczące jego uczciwości- na litość boską kto nami rządzi!!!!!;przecież kontrola UKS sprawdzi tylko zgodność zapisów z prawem, a nie to czy np.: Szefowa Internusa miała podpowiedzi jak skonstruować wniosek, czy mogła poprawiać go po złożeniu, albo czy była forowana podczas oceny! Ja rozumiem, że PO w lubelskim jest zdecydowanie najbardziej zachłanne w Polsce, ale przynajmniej niech nie będą tak bezczelni w swoich wypowiedziach - naród to nie stado baranów, należy nam się szacunek od tych na kogo głosowaliśmy.
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.