![]() |
Ja się zdecydowałam na Okno Plus do domu i nie narzekam, okna są w bardzo dobrej jakości, z lepszej klasy tworzywa, szyby i to się widzi i czuje na co dzień. Super wyciszenie, izolacja cieplna, nie mam uwag.
|
![]() |
Okna najlepiej kupować tylko od sprawdzonych firm, produkujących okna na sprawdzonych systemach J Ja zainwestowałem w okna Schuco, bo to marka znana z przebadanych ciepłych okien i drzwi, a zależało mi przede wszystkim właśnie na energooszczędności. W okolicach Lublina można je dostać w Oknostylu i bardzo sobie ich chwalę. Rzetelnie i cierpliwie tłumaczą, dlaczego wybrać takie a nie inne rozwiązania, i co ważne – nie naciągają na niepotrzebne koszty, dlatego naprawdę polecam.
|
![]() |
na ***oknomen.pl znajdziecie dobre okna w przystępnej cenie. firma oferuje ciepłe i dobre okna, drzwi wejściowe oraz bramy garażowe. dla nas był to bardzo dobry wybór, dlatego polecam z całego serca.
|
![]() |
Ja kupowałem okna do nowego domu na ul. Rusałka w Lublinie, w firmie Lux Dom. Dobra cena i bardzo sprawny montaż. Jestem z nich bardzo zadowolony.
|
![]() |
Pod względem technicznym to bardzo fajne okna robi Okno Plus, na portalu oknoplus.com.pl jest dobrze z detalami objaśniona budowa ich pcv czy alu. Widać jak są mocowania okucia szyby czy profile rozwiązane. Ich stolarkę zamawiałem w Radomsku przy Krasickiego i muszę powiedzieć żę bardzo trafnie mi doradzili, wszystko pasuje jak należy.
|
![]() |
Ja rownież polecam okna z firmy Okno Plus
|
![]() |
polecam okna z firmy inwestprofil z podkarpacia. sam kupiłem tam okna jakieś 6 lat temu i wszystko jest w porządku.
mają też sklep online:
***s://sklep.inwestprofil.pl/
|
![]() |
Pan Rafał z firmy Lux Dom zajmował się montażem okien u mnie w domu. Poszło sprawnie, żadnych problemów, niedoróbek czy czegoś takiego. Okna dobrze osadzone, kosz całości rozsądny, polecam.
|
![]() |
Ja nie mam zastrzeżeń do moich pcv OknoPlus które mi sprzedał p. Daniel na Diamentowej. Polecam. Szybka obsługa, okna dobrane na wymiar, nie było potem podczas montażu jakiś problemów z formatem okna itd.
|
![]() |
[justify]Te okna co mamy od roku w domu to są kupowane w Bartal bardzo profesjonalna obsługa i fachowe podejście do klienta [/justify]
|
![]() |
Możliwości jest dużo, ważne jest to, aby przy wyborze stolarki okiennej nie brać najtańszych okien, bo to iwnestycja na lata i po prostu się nie opłaca. Teraz dużą popularnością cieszą się okna aluminiowe, one są nowoczesne, ciepłe, ale lekkie, bardzo efektownie się prezentują i po latach wyglądają tak samo dobrze. W dutexie znajdziecie dobre jakościowo okna i drzwi do domu.
|
![]() |
Witam, czy ktoś może polecić okna Inoutick eforte? Waham się jeszcze między oknoplast i okno plus. Za tymi pierwszymi przemawia cena. 10tys taniej tylko czy warto?
|
![]() |
Okna to jedna kwestia, ale ważny jest też dobry montaż tych okien. Przy wymianie okien w naszym domu pokusiłem się, że zrobię to sam, bo wydawało mi się, że nic trudnego, niestety trzeba było i tak wezwać ekipę, a koszty wzrosły
|
![]() |
Okna to jedna kwestia, ale ważny jest też dobry montaż tych okien. Przy wymianie okien w naszym domu pokusiłem się, że zrobię to sam, bo wydawało mi się, że nic trudnego, niestety trzeba było i tak wezwać ekipę, a koszty wzrosłyAdam, dużo racji w tym co piszesz. Ja nie chciałem sam wstawiać okien, bo mialem przykład znajomego, który porwał się z motyką na słońce. Kiepsko to wyszło. W domu hulał wiatr. Dobry montaż równie ważny jak dobrej jakości okna. |
![]() |
o to to. dobry montaż jest konieczny jeśli chcesz by produkt spełniał swoje funkcje. Niestety często sam widziałem, że ludzie wolą oszczędzić na montażu- nawet jeśli ich produkt był sam w sobie drogi- szaleństwo
|
![]() |
tak właśnie, montaż jest też ważny, i na szczęście wraca teraz trend na kształcenie monterów! a przecież sam wiem, że szkoły tzw zawodówki zostały pozamykane, bo nie było ani chętnych do nauki, ani do nauczania... a potem narzekanie, że nie ma fachowców . no ale na szczęście wszystko jest na dobrej drodze, mam nadzieję, że tak też się będzie to rozwijać
|
![]() |
Ja póki co szukam dobrych okien, ale to co piszecie o profejsonalnym montażu to rzeczywiście może być racja. w ogóle się nad tym nie zastanaiwałem, dopóki nie trafiłem na to forum. ale jak tak pomyślę , to przypominam sobie co najmniej kilka przypadków jak ktoś sam coś montował i nie wyszło i ile nerwów przy tym było. dzięki :)
|
![]() |
Polecam okna trzyszybowe z ******eko-dom.szczecin.pl mają też tam rolety i bramy garażowe
|
![]() |
U siebie mam Drutexy. Trochę czasu spędziłem w poszukiwani odpowiedniego producenta, jednak pozytywne opinie wsród klientów - w tym moich znajomych ostatecznie mnie przekonały do zakupu. Jeżeli chodzi o cenę, to była bardzo konkurencyjna. Jak dla mnie - świetny zakup. Mam nadzieję, że po latach nadal będę tak samo zadowolony.
|
![]() |
Ja mieszkam w Lublinie i okna do swojego domu kupowałem w firmie Argo z Lublina. Zdecydowałem się akurat na okna aluminiowe, a dużo dobrego słyszałem o standardach ich produkcji, czasie realizacji i fachowości montażu. Na plus można zaliczyć też fakt, że produktują ślusarkę na systemach Schuco, zaliczanych do najlepszych pod względem jakości w Europie.
|
Strona 3 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|