![]() |
A gdzie najczęściej spożywa dr Żuk wraz z deweloperami?
|
![]() |
A gdzie najczęściej spożywa dr Żuk wraz z deweloperami?I tak cię biedny PiSowski trollu nie stać nawet na filiżankę kawy w tych miejscach. Chyba że wam podnieśli ostatnio stawki za pisanie durnych komentarzy pod każdym artykułem. Wtedy możesz w wymienionych miejscach przebywać w kibelku,podczas sprzątania oczywiście. |
![]() |
Trzeba mieć trociny w głowie (albo nawet gó..o),żeby pod każdym artykułem pisać komentarze na temat Żuka. Albo sprzedawać się za marne grosze.
|
![]() |
Trzeba mieć trociny w głowie (albo nawet gó..o),żeby pod każdym artykułem pisać komentarze na temat Żuka. Albo sprzedawać się za marne grosze.Przecież mieszkańcy Lublina są bardzo zatroskani o naszego wspaniałego prezydenta i stąd te komentarze. Dr Żuk jest po prostu wzorem dla każdego. |
![]() |
Panie Krzysztofie proszę się uspokoić. Herbatka z melisy może pomóc.A gdzie najczęściej spożywa dr Żuk wraz z deweloperami?I tak cię biedny PiSowski trollu nie stać nawet na filiżankę kawy w tych miejscach. Chyba że wam podnieśli ostatnio stawki za pisanie durnych komentarzy pod każdym artykułem. Wtedy możesz w wymienionych miejscach przebywać w kibelku,podczas sprzątania oczywiście. |
![]() |
To chyba nie za dobrze, że prezydent miasta tonącego w długach raczy się tak drogą kawą, na którą nie stać mieszkańców? Czyżby burżujstwo się wylewało?A gdzie najczęściej spożywa dr Żuk wraz z deweloperami?I tak cię biedny PiSowski trollu nie stać nawet na filiżankę kawy w tych miejscach. Chyba że wam podnieśli ostatnio stawki za pisanie durnych komentarzy pod każdym artykułem. Wtedy możesz w wymienionych miejscach przebywać w kibelku,podczas sprzątania oczywiście. |
![]() |
Przeciez to nie jest wiarygodny ranking w żadnym kraju i mieście.... to miejaca gdzie karmią turystów i knajpy które płacą za ranking i miejsce.....
|
![]() |
nareszcie jakaś sensowna recenzja kulinarna, a nie tylko wypociny redaktora (?) Su........
|
![]() |
Ludzie, jedzcie mieso poki mozecie. Juz niebawem UE wprowadzi podatek od miesa a ceny juz i tak w Polsce wysokie pojda gwaltownie w gore. Za ok 20 lat zapewne spozywanie miesa bedzie juz nielegalne albo bedzie towarem luksusowym dzieki ekoterrorystom, sektom wege itp sponsorowanym przez producentow GMO, Monsanto etc. Oczywiscie wszystko "dla dobra ludzi" i "przeciw zmianom klimatycznym" bo mieso i jego produkcja ma "duzy slad weglowy". Niedlugo bedzie podatek od oddychania (smogiem) i puszczania bakow;p
|
![]() |
"Restauracja z prawdziwym klimatem górskiej chaty. Regionalne jedzenie" - albo gorska chata albo regionalne jedzenie, w okolicy poki co gor nie ma;p
|
![]() |
Slowo "regionalny" jest zdecydowanie naduzywane w pozycjach w menu. Regionlane: kebab, hamburger, burrito. komus na leb cegla spadla.
|
![]() |
Bardzo subiektywny wybór... Sielsko Anielsko, dla mnie to jedyne miejsce do zjedzenia czegokolwiek z serwowanej listy "knajp", a Perła, Bernardyńska, jak najbardziej, ale tylko do wypicia pysznego piwa. Kolega obiecał mi, że w K. znajdzie coś dla mnie zjadalnego. I nawet będzie sponsorem. Czekam...
|
![]() |
Tak się zastanawiam, co w tym rankingu robi Bosko...taaaaaak, naturalne składniki....ha ha haaaa.
|
![]() |
Ludzie, jedzcie mieso poki mozecie. Juz niebawem UE wprowadzi podatek od miesa a ceny juz i tak w Polsce wysokie pojda gwaltownie w gore. Za ok 20 lat zapewne spozywanie miesa bedzie juz nielegalne albo bedzie towarem luksusowym dzieki ekoterrorystom, sektom wege itp sponsorowanym przez producentow GMO, Monsanto etc. Oczywiscie wszystko "dla dobra ludzi" i "przeciw zmianom klimatycznym" bo mieso i jego produkcja ma "duzy slad weglowy". Niedlugo bedzie podatek od oddychania (smogiem) i puszczania bakow;pA polski rząd wprowadza podatek od cukru. Za 10 lat spożywanie cukru w Polsce będzie nielegalne. |
![]() |
W Dworku Vesaria maja świetna restauracje, pyszne dania, stawiają głównie na kuchnie polska, my tam często chodzimy w niedziele na rodzinny obiad :)
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|