![]() |
Za tydzien przyjezdzam do lublina na weekend do rodziny. Gdzie w lublinie moge dobrze umyc samochod? Jakas myjnia samoobslugowa albo inna dobra. Znacie jakas taka ktora mozecie polecic? W warszawi na tarchominie mam myjnie karchera ale w lublinie chyba nie ma co? Dajcie znac czy jest cos takiego. Dzieki
|
![]() |
Polecam bezdotykowa myjnie na parkingu przy tesco (ul orkana) na innych myjniach za 10 zl to sie musialem sporo obiegac dookola samochodu zeby go umyc, nawoskowac i zeby nie doplacac, a tu ku mojemu zaskoczeniu nie mialem co z czasem zrobic poniewaz umylem, splukalem, nawoskowalem i nablyszczylem i jeszcze mi zostalo czasu. Wcale sie przy tym nie nie spieszylem. Jezeli chodzi o myjnie tunelowe to polecam ta przy olimpie na spoldzielczosci pracy. bylem tam kilka razy a po tym jak wzialem full opcje (35 zl) to nie musialem pozniej przez 2 miesiace uzywac szamponow i woskow bo samochod lsnil po samym oplukaniu woda. Tyle moich opinii.
|
![]() |
albo kolego myjnia HIPO na ul.Technicznej czynna 7 dni tez dobrze myja |
![]() |
...a ja tam olewam wszelkie myjnie! Ładnie umyję swoje auto i nawoskuję(kupiłem nie najtańszą pastę woskującą)-i chociaż będę wiedział"co mam". A co...!
|
![]() |
to ze nienajtansza nie znaczy ze dobra |
![]() |
nowo otwarta myjnia ręczna wash&vap w lublinie przy ul. zemborzyckiej 112e. ***washvap.pl
-mycie samochodow osobowych, busów, aut firmowych
-czyszczenie wnętrza
-pranie tapicerki
-dezynfekcja
-dojazd do klienta, odbiór i odstawienie czystego auta z lublina i okolic gratis – w cenie usługi !
-przygotowanie aut do sprzedaży
-polerowanie
-pranie dywanów
-strefa dla klienta (gorąca kawa, tv, przytulna poczekalnia)
i wiele innych...
zapraszamy!
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|