Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Gdzie w lublinie dobra myjnia przed 1 listopada?

Utworzony przez Marek, 23 października 2010 r. o 06:24
Za tydzien przyjezdzam do lublina na weekend do rodziny. Gdzie w lublinie moge dobrze umyc samochod? Jakas myjnia samoobslugowa albo inna dobra. Znacie jakas taka ktora mozecie polecic? W warszawi na tarchominie mam myjnie karchera ale w lublinie chyba nie ma co? Dajcie znac czy jest cos takiego. Dzieki
Odpowiedz
Polecam bezdotykowa myjnie na parkingu przy tesco (ul orkana) na innych myjniach za 10 zl to sie musialem sporo obiegac dookola samochodu zeby go umyc, nawoskowac i zeby nie doplacac, a tu ku mojemu zaskoczeniu nie mialem co z czasem zrobic poniewaz umylem, splukalem, nawoskowalem i nablyszczylem i jeszcze mi zostalo czasu. Wcale sie przy tym nie nie spieszylem. Jezeli chodzi o myjnie tunelowe to polecam ta przy olimpie na spoldzielczosci pracy. bylem tam kilka razy a po tym jak wzialem full opcje (35 zl) to nie musialem pozniej przez 2 miesiace uzywac szamponow i woskow bo samochod lsnil po samym oplukaniu woda. Tyle moich opinii.
Odpowiedz
Marek napisał:
Za tydzien przyjezdzam do lublina na weekend do rodziny. Gdzie w lublinie moge dobrze umyc samochod? Jakas myjnia samoobslugowa albo inna dobra. Znacie jakas taka ktora mozecie polecic? W warszawi na tarchominie mam myjnie karchera ale w lublinie chyba nie ma co? Dajcie znac czy jest cos takiego. Dzieki
albo kolego myjnia HIPO na ul.Technicznej czynna 7 dni tez dobrze myja
Odpowiedz
...a ja tam olewam wszelkie myjnie! Ładnie umyję swoje auto i nawoskuję(kupiłem nie najtańszą pastę woskującą)-i chociaż będę wiedział"co mam". A co...!
Odpowiedz
bambosh napisał:
...a ja tam olewam wszelkie myjnie! Ładnie umyję swoje auto i nawoskuję(kupiłem nie najtańszą pastę woskującą)-i chociaż będę wiedział"co mam". A co...!
to ze nienajtansza nie znaczy ze dobra
Odpowiedz
nowo otwarta myjnia ręczna wash&vap w lublinie przy ul. zemborzyckiej 112e. ***washvap.pl -mycie samochodow osobowych, busów, aut firmowych -czyszczenie wnętrza -pranie tapicerki -dezynfekcja -dojazd do klienta, odbiór i odstawienie czystego auta z lublina i okolic gratis – w cenie usługi ! -przygotowanie aut do sprzedaży -polerowanie -pranie dywanów -strefa dla klienta (gorąca kawa, tv, przytulna poczekalnia) i wiele innych... zapraszamy!
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...