![]() |
Ktoś TU KŁAMIE ? Tylko Kto ?
|
![]() |
Barany są po to aby je strzyc . A sprytny fryzjer goli . Proceder naganny ale czy karalny ? Jak ktoś chce kupić coś to co komu do tego .
|
![]() |
Może warto by było zamknąć firmę i iść do "normalnej" roboty . Tam nie trzeba myśleć , tam myślą za ciebie. Nie wszyscy muszą być "biznesmenami"
|
![]() |
Proszę was, firm takich jak ta jest kilka/kilkanaście albo podobnych , marketing internetopwy dzila i będzie działać wiec nie widze tu niczego złego jak sama nazwa tam wskazuje w artykule jest to usługa wiec jak by nie chciał to by nie kupił.
Druga sprawa tak jak wspomniałem jest troche tego na polskim rynku można sprawdzić i to bardzo łątwo ale wydaje mi się ze firmy skaczą jedna przez drugą i sami kłody sobie podkładają by sie oczerniać nawzajem.
Dokładnie jak kom z góry " Barany są po to aby je strzyc" a na ile to już kwestia kupującego.
Kolejna sprawa czy faktycznie nic z tym nie robią ? jak myślicie wydaje mi się ze wykonują robote bo tak to by jej nie mieli a przypadki 2,3 na tysiac to nie przypadki. Ale to już do oceny waszej czytelników czy internautów.
|
![]() |
Oszuści i tyle w tym temacie! Dzialaja rowniez pod SZYLDEM 'LOKALNI PRZEWODNICY" i ADD PROJEKT.
|
![]() |
Jestem osobą starszą która doskonale wie że wizytówka jest za Darmo ale Uwaga ja nie mam czasu umiejętności żeby się w to bawić a kwota 249zł na ile tam lat to są smieszne pieniądze...
Wszystko mam wykonane profesjonalnie a kontakt z swoim że tak napisze opiekunem mam idealny
Więc nie wiem o co halo?
Chyba konkurencja się denerwuje że pieniądze nie idą do ich kieszeni
|
![]() |
Owszem sama wizytówka jest za darmo, ale za pozycjonowanie czy inne tego typu usługi trzeba sobie zapłacić. Nikt przecież za darmo nie będzie zajmował się wasza wizytówką. Od 2 lat korzystam z usług ppc i nie mam żadnych zastrzeżeń! Wizytówka wyświetla się tak jak powinna, każda usługa za którą zapłaciłem działa, kontakt z opiekunem bezproblemowy więc nie wiem gdzie macie problem?! Wydaje mi się że to konkurencja robi tyle szumu żeby zaszkodzić ppc. A druga sprawa mogą być też klienci, którzy z własnej winy blokują działanie usługi na wizytówce. Nie raz już czytałem że niby usługa nie działa, że oni chcą hasło do wizytówki i że co to za praktyki. Ludzie jak ppc ma zarządzać wizytówka i usługi maja wam działać skoro nie chcecie udostępnić im danych do logowania?!
|
![]() |
Dzwonią do mnie i straszą ze albo zapłacę albo konkurencja mnie zablokuje na mapach. Proponuja mi dozywotnia ochrone przed konkurencją za jedyne 279 zlotych a jak noe zapłacę to mnie cała konkurencja zablokuje i nikt do mnie nie dojedzie. Czy to jest normalna firma? Radze każdemu żeby blokował numery od nich i nagrywał ich rozmowy i zgłaszał je jako wyłudzenie
|
![]() |
Te pozytywne opinie sami sobie piszecie, bo zadowolony klient nigdy nie siedzi w internecie i nie czeka, aż ktoś wystawi wam złą opinię i na tych miast odpisuję swoją pozytywną. A jeżeli chodzi o starsze osoby, które nie są w stanie założyć sobie stronę w internecie, to jest to najgorsze, bo żerujecie na najsłabszych i najbardziej naiwnych. Jestem jedną z oszukanych klientek i będę ostrzegać wszystkich przed wami. Jesteście zwykłymi oszustami. I jak tylko ktoś o tym zgłasza pod waszą wizytówką to szybko usuwacie swoją stronę, a po czasie zakładacie nową na której niema opinii oszukanych klientów.
|
![]() |
Firma krzak która specjalizuje się z wyciągania kasy za uslubi które są darmowe. Są natretni, dzwonią niemal codziennie. Straszą, że bez kolejnej faktury wizytówka nie będzie działać. Potrafią dzwonic tydzień po opłaceniu faktury na 5 lat,ze trzeba zapłacić kolejną bo brakuje aktualizacji. Potem znowu brakuje roszerzenia zasięgu. I tak w ciągu miesiąca można płacić płacić. Jak to jest ze gdy ukradnie człowiek bułkę w sklepie to zapłaci mandat wprost nieproporcjonalny do wartości bułki, a tutaj ktoś uporczywie wyciąga pieniądze za coś co darmowe albo nie wykonane i jak widać działa prężnie. Ile ludzi musi zostać oszukanych żeby w końcu ktoś się ta sprawa zajął?
|
![]() |
Do Tymon: Fryzjerów tez jest naście. Ale idę i płace za usługę. Z nimi problem polega na tym ze nie dzwonią i nie pytają czy chciałby Pan może żeby wykonać dla Pana usługę x na x lat za x zł co da panu to to i tamto. Oni dzwonią i przedstawiają się za Google i mówią wprost ze kończy się okres darmowy, że trzeba teraz placic. Za tydzień dzwonią znowu ze trzeba zapłacić za kolejną rzecz. W ciągu miesiąca 4 faktury za 249 zł. Wszystko jest konieczne by być widocznym. Aż tu człowiek siada przed kompem szuka a wizytówki brak pod fraza mi po których niby pozycjonuja przez 5 lat. Nie wiem czy jest aż tyle firm wiem ze lokalni i ppc to to samo bo dzwonią z tego samego numeru i jedni i drudzy.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|