![]() |
tak ad vocem to Józef Zając odszedł z PSL.
|
![]() |
zanim odszedł z zsl to na senatora startował jako kandydat tej partii
|
![]() |
Chyba przede wszystkim profesor UMCS!!! ALE I PO CO SPRAWDZAĆ. miałem z nim zajęcia. POCZCIWY CZŁOWIEK.
|
![]() |
mógł odejść jako wybitny specjalista z zakresu prawa spółdzielczego, profesor i nauczyciel akademicki, a odszedł jako sędzia-dubler, który bez jakichkolwiek oporów moralnych w***ył na miejsce kolegi z wydziału.
niech mu ziemia lekką będzie.
|
![]() |
Człowiek chorował to i zmarł (wielu takich) a zrzucanie na kogoś winy za jego śmierć jest po prostu zwykłym prostactwem. Pani sędzia powinna się zastanowić o ile potrafi.
|
![]() |
Prof. Ciocha znam jako wykładowcę KULu. To, że był sędzią TK, to tylko krótki epizod w jego karierze naukowej. I bynajmniej nie przynosi mu ujmy. Inaczej ma się sprawa z byłym przewodniczącym TK. W pełni zasłużył na tytuł persona non grata.
|
![]() |
Nie rozumiem jak taka szmaciana gazeta sztandar ludu pozwala na komentarze(tego typu) pod artykułem o śmierci p. Ciocha. Widocznie nic się zmieniło przez ostatnie lata w tej gazecinie
|
![]() |
Szkoda chłopa, ale skoro widocznie nie wytrzymał przez nagonki etc. to nie nadawał sie na sędziego, tam trzeba mieć ja.ja.
|
![]() |
Requiescat in pace Szanowny Panie Profesorze !. Kondolencje dla Małżonki, Justynki i Pawła z Rodziną.
Swoją drogą w portalu powinien być moderator. De mortuis nihil nisi bene!
|
![]() |
Szkoda, przesympatyczny, miły człowiek z ogromną wiedzą.
|
![]() |
W pełni zasłużone tytuły i stanowiska, Pan Profesor był skarbnicą mądrości do tego człowiekiem o wielkim sercu... straszna strata, kondolencje dla rodziny. Mam nadzieję, że kiedyś gdzieś tam na górze będę mogła jeszcze Panu Profesorowi za każdą pomoc podziękować i zobaczyć ten serdeczny uśmiech człowieka, który powinien być dla wielu autorytetem! Wieczny odpoczynek mu dać Panie a światłość wiekuista niechaj mu świeci na wieki wieków Amen
|
![]() |
Mylicie się wszyscy, to nie jest śmierć związana z byciem sędzią, czy dublerem jak niektórzy piszą.
Miesiąc wcześniej zginął równie "naturalnie" prof. Adam Jedliński, kolega Ciocha, współtwórca Skoków, a teraz to samo stało się z prof. Ciochem...
Przypadek???
NIE, to afera SKOK Wołomin, którą kryje PiS rękami prokuratury Ziobry. Dlaczego, skoro podobno tam umoczony jest Komorowski i WSI?
Baju, baju, wcisnęli taki kit ludziom i teraz siedzą cicho jak syndyk z sędzią dzielą łupy (masę upadłościową SKOK Wołomin) pod parasolem ochronnym Ziobry.
W mediach panuje cisza, piszą tylko o tonach akt i przesłuchiwaniu słupów - prawdziwych sprawców się nie ściga, a postępowanie upadłościowe SKOK Wołomin to jeden wielki przekręt...
Poczytajcie na stronie Stowarzyszenia Św. Michała (swsfsm.pl) jak ludzie blokowani są przez prokuraturę w dojściu do prawdy.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|