Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Jak schudnąć?

Utworzony przez Anna, 12 lipca 2013 r. o 11:38
Być może ktoś z was zastosował już nową dietę dr Mosleya? Chciałabym wziąć się za siebie ale najpierw potrzebuję zapytać was o opinie. Poczytałam na oficjalnej stronie diety 5na2.pl, że jest dość skuteczna oraz nie zbyt restrykcyjna. Przyznaje, że próbowałam już wielu różnych diet i niestety był powrót do starej wagi. Liczę na jakiś oddźwięk, ponieważ chciałabym się wziąć za swój wygląd w końcu. Cześć.
Odpowiedz
Sorki, że tak późno, ale sama dopiero zaczynam ten temat drążyć :) oczywiście dieta od nowego roku :) Powiem Ci szczerze, że lepiej pójść do dietetyka. Po nowym roku wybieram się do Pana Grzegorza Kowaluka, słyszałam, że jest naprawde dobry. Ostatnio mozna spotkać na mieście plakaty z promocja mobilnej diety. Wydaje się całkiem spoko. Mozna ja zamówić w trzech wersjach, jako 1800 kcal, 1500 i 1200.
Odpowiedz
Zamawiam mobilną od miesiąca i chodze happy, nie muszę juz martwic sie, co tu ugotowac na obiad lub co na kolacje ;p a efekty? są są :)
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...