Myślę że dobry dj to nie tylko puszcza piosenki, ale umie również dobrze zabawić gości.
Zobaczcie też dj, który też gra na akordeonie - djselect.pl
|
|
Podaję namiar do dj PROFESJONALISTY!
602 627 574
|
|
Czas zespołów po woli mija na szczęście. My poszliśmy z postempem i na naszym weselu grał Dj Andrzej Szumski, który rewelacyjnie sie w tej roli spełnił. W każdym razie my jesteśmy mega zadowoleni!
|
|
ja z mężem wybraliśmy dja z wm studio. na nudę nie można było narzekać, zarówno goście jak i my sami super się bawiliśmy do rana. tutaj macie link ***wmstudio.pl/ , choć nie wiem jak z ich dostępnością, bo z tego co mówili mają pozajmowane terminy na najbliższy czas.
|
|
jest jakaś szansa, choć raczej nikła, że Dj Bigbrother będzie miał jakiś termin wolny. Byłoby to wielkie szczęście dla was, bo facet naprawdę fajnie rozkręca imprezę.
|
|
jest jakaś szansa, choć raczej nikła, że Dj Bigbrother będzie miał jakiś termin wolny. Byłoby to wielkie szczęście dla was, bo facet naprawdę fajnie rozkręca imprezę.Facet jest absolutnie świetny!! Zna się na swoim fachu jak mało kto!! Jego poczucie humoru udziela się wszystkim! Przy tym fajnie ogarnia oczepiny! |
|
Polecam DJ Szumek , jest z Lublina :) Grał na moim weselu było super :)
|
|
DJ SZUMEK tak zdecydowanie to najlpeszy dj na wesele i nie tylko super oprawa muzyczna. Sprzęt wymiata.
|
|
Cześć :) A sprawdzałaś może na ***s://***gdziewesele.pl/oprawa/dj-na-wesele Tam znajdziesz obszerny spis dj na wesele z opiniami i cennikiem! :)
|
|
Prezenter muzyczny, dj Big Brother!!
|
|
Dj Big Brother widziałam dwa razy. Raz na imprezie plenerowej, a innym razem na weselu u przyjaciółki. Świetnie radził sobie tu i tu. jest wszeschstronny i bardzo bym chciała żeby w przyszłości zagrał na moim weselu. Także Wam polecam.
|
|
Jak dla mnie Dj Szumek najlepszy !! EVER!!Po prostu facet dka bo wszystko. O muzykę, o oświetlenie, o efekty na sali. Bardzo profesjo alny muzyk.
|
|
Jak dla mnie Dj Szumek najlepszy !! EVER!!Po prostu facet dka bo wszystko. O muzykę, o oświetlenie, o efekty na sali. Bardzo profesjo alny muzyk.Zgadza się!! Ten człowiek na weselu wszystko ogarnie, a gosci po prostu porwie do tańca. |
|
Ja też potwierdzam, że DJ Szumski jest najlepszy. Co prawda ja bawiłam się przy jego muzyce 3 lata temu, ale myślę, że trzyma fason!
|
|
W Lublinie tylko Szumek!
|
|
DJ Szumek to bardzo fajny DJ na imprezy.
|
|
Gra na weselach to domena zespołu Grupa Muzyczna M&M . Gra na żywo, zarówno instrumenty jak i wokal a dodatkowo także prowadzenie zabawy, sprzęt, który może również ułatwić budowanie atmosfery na imprezach.
|
Strona 3 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|