![]() |
Nie hce im się nic organizować, usunąć ich i wsadzić osoby którę coś zorganizują i poprowadzą tak jak było to parę lat temu.
|
![]() |
Niech UMCS nie rznie takiego cwaniaka. Chca koncertow w tym samym czasie co Feliniada to prosze tylko liczcie sie z tym ze bedziecie miec stype nie koncerty bo wiekszosc i tak na Feliniade wyruszy! a Tym bardziej jak dowiedza sie ze korowodu nie chcecie! Co to za juwenalia ktore nawet porzadenie sie nie zaczynaja?!
|
![]() |
No cóż, początki demokracji!
Co będzie dalej?
Dobrze wiadomo!
|
![]() |
lubie Kul ale czasami się wstydzę , że tam studiuje- szczególnie w takich sytuacjach. zamiast być solidarnym i wspolpracowac to odstawiaja szopki, taki jak i UMCS , ja też w takiej sytuacji wybiore sie na feliniade nie zarobią
|
![]() |
A Wy już tak musicie być anty nastawieni do wszystkiego ? Przeciętny student ma gówniane pojęcie o organizacji najmniejszej imprezy a co dopiero takiego przedsięwzięcia- Waszym celem jest jedynie pójść, urżnąć się piwskiem i zapchać kebabem, zrobić oborę i wrócić- więc jeśli do tego ogranicza się wasza egzystencja na studiach, to lepiej przymknijcie się w hejtowaniu wszystkiego....
|
![]() |
co racja to racja! najlepiej niech umcs sobie odpuści! w tamtym roku byłam na juwenaliach kulu i umcs i lipaa straszna była...
|
![]() |
Parę lat temu samorządem UMCS zarządzali po kolei Łątka, Kowalewski, Stępniak i Kruk to i imprezy były dobre. Już kiedy na przekrętach weszła do samorządu Nieoczym, było wiadomo, że osiem lat zarządzania i zyskiwania wpływów w mieście i na innych uczelniach rozmieni na drobne w kłótniach. A apogeum braku wpływu samorządu Nieoczym było wręczenie przez prezydenta klucza do miasta pierwszym lepszym studentom stojącym koło niego. ;D Widomski nie lepszy - siedzi ciągle w kieszeni u Nieoczym.
|
![]() |
Wszyscy będą na Feliniadzie-UMCS-ie! ZASTANÓW SIĘ!!! Porównajcie ile ludzi jest co roku na Felinie a ile przychodzi na koncerty UMCS-u.. szkoda że samorządowcy nie słuchają studentów..
|
![]() |
Zaiste, chyba się popłaczę.
|
![]() |
I tak na Feliniadzie bedzie wiecej ludzi, bo zagra disco polo z najlepszym utworem ona tańczy dla mnie
|
![]() |
Jak dla mnie, to niech sobie organizują koncerty czy w tym samym terminie czy innym. Bo dla mnie i tak liczy się oferta line-up'u poszczególnych imprez. Co do samych liczb uczestników, nie zapominajmy, że na Felin wpada także okoliczna podmiejska 'śmietanka towarzyska' w bmw lub vw, i niekoniecznie są to studenci. Każdy wybierze to co będzie go interesowało. Jedno wolą disco polo, inni muzykę rockową, jeszcze inni wolą się bujać przy reggae.
|
![]() |
Czytając ten artykół mam wrazenie, ze UMCS i KUL nie chcą po prostu Juwenalii (które jakby na to nie patrzeć przyciąga ludzi w pózniejszym okresie do studiowania w tej a nie w innej uczelni). Mi jest po prostu wstyd za UMCS.. i KUL. Ciekawa jestem tylko czy Samorząd studencki bierze pod uwagę opinie tych których rzekomo reprezentuje.
Przyjsc na spotkanie z gotowym projektem dni juwenalii itp, bez przedyskutowania tego z innymi uczelniami, pójscia na ewentualne kompromisy to dla mnie porazka i brak szacunku wobec innych Uczelni i studentów. Jaki to przykład?
Co do korowodu to moim zdaniem fajny pomysł, zeby spowrotem przywrócic go do łask. Nich przychodzą na niego wszyscy którzy chca. Napewno znajdą sie tacy i z UMCS i z KULU którzy będą chcieli uczestniczyc w tak pięknym przemarszu jakim jest korowód, bez względu na decyzje samorządu swoich uczelni. Ja sama z chęcią przyjdę choc juz nie jestem studentką od paru lat.
|
![]() |
a co to jest "artykół" to jakaś odmiana koła ??? |
![]() |
odkąd samorządem UMCSu zarządzała pani Nieoczym zawsze były jakieś problemy..... nawet z tym nieszczęsnym korowodem bo przecież UMCS musiał być pierwszy!..... tak jak już ktoś zauważył pan Widomski "siedzi w kieszeni" pani Nieoczym... zatem niczego dobrego nie należy się po nim spodziewać.....
cieszy natomiast że samorząd UP powiedział "dość" i się nie podporządkował tym partaczom z UMCSu...
cieszy również inicjatywa samorządów PL, UP i UM co do korowodu chwała im za to że mimo wszelkich różnic potrafią się dogadać czyżby UMCS miał się za lepszy, skoro korowodu nie chcą a koncerty robią kiedy im wygodnie?? szkoda że dali się tak wytresować pani Nieoczym i postępują równie irracjonalnie, co ona...... niestety ale hasło: "po trupach do celu" ma tutaj swoje odzwierciedlenie w rzeczywistości.....
|
![]() |
WSTYDZE SIĘ ZA UMCS...
|
![]() |
Super modne, nowe słówko w naszym słowniku... HEJTOWANIE! Dziewcze drogie, czy każda krytyka w tym kraju ma nazywać się teraz hejtowaniem? Może i nie mam zielonego pojęcia o organizacji imprez, ale wiem że kilka lat temu ktoś potrafił zrobić to dobrze, bez szczeniackich kłótni i tak że wszyscy byli szczęśliwi. I tak naszym celem jest pójść, urżnąć się piwskiem, zapchać kebabem, zrobić oborę i wrócić, bo po to są te koncerty!!! |
![]() |
ten WIDOMSKI to jakis IDIOTA, niech sie jeszcze zapisze do partii,ktora zawsze jest anty i na "nie"
|
![]() |
Kurna sesja za pasem a wy mi o juwenaliach juz przypominac ;p
|
![]() |
Studiowałem na UMCS-ie teraz wstydzę się przyznać co za ludzie, oni w ogóle nie myślą. Maja się za lepszych, znowu zrobią gówniany program nie wiadomo dla kogo i 200 os przyjdzie na koncert... BRAWO
|
![]() |
(...)
Ostatnio edytowany 8 stycznia 2013 r. o 23:20
|
Strona 1 z 3
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.