![]() |
ale bieda na medykaliach w tym roku ;/
|
![]() |
a gdzie koncert klubowy?co roku coś było, a w tym co muzyka tylko dla metalów i rockowców...
jak zwykle Lublin zaścianek jesli chodzi o trance, house....
|
![]() |
szkoda, że nie będzie muzyki klubowej ale fakt, że poprzednie koncerty były zlotem armii białych kaszkietów i połowy lubartowskiej |
![]() |
To tylko świadczy o jakości tej muzyki "klubowej". No niestety na juwenaliach nie użyczy takich klimatów: https://www.youtube....h?v=pf9Lo4rPfS0 |
![]() |
FOX na Kozienaliach!
|
![]() |
jakie czasy - tacy studenci. jacy studenci - taki program imprez...
|
![]() |
a mi się wydaje, że widzę błąd. na prawdę Gruby jest w czwartek, a Ira w piątek? wydaje mi się, że odwrotnie jest...
|
![]() |
Z tym programem UMCS nie ma co rywalizować z UP Wybieram Felin!!!
|
![]() |
UMCS się w tym roku naprawdę postaral! Świetnie:)
|
![]() |
Najlepsze koncerty na Politechnice i UMCSie reszta słabo, a Medykalia z roku na rok coraz gorzej.
|
![]() |
Takiej nędzy to już dawno nie było. Szkoda że Luxtorpeda "na tygodniu". Reszta warta przemilczenia. Drodzy studenci nie zapomnijcie pokazać na korowodzie jak świnia wygląda. Dobrze niżej ktoś napisał, że jakie czasy tacy studenci...
|
![]() |
Niestety ale to prawda, że daleko nam do Warszawy. I m.in. w koncertach to widać: http://www.ursynalia.pl/line-up
Motorhead, Him, Soilwork, Bad Religion, 3 Doors Down, ZZ Top !!, Bullet for my f...
, a w zeszłym roku Nightwish i Slayer !!!!
widać że koledzy ze stolicy są bardziej otwarci na kanony muzyczne.
U nas co roku standard, tak aby nikomu się nie narazić
|
![]() |
nie ma błędu... Grubson w czwartek Ira w piątek... |
![]() |
mam pytanie czy sa bilety na koncert iry czy wstep za free?
|
![]() |
No rzeczywiscie, najlepiej pomieszac koncerty tak zeby w jednym dniu w tym samym miejscu zebrala sie ekipa Gimbodresów i Metali, a potem narzekac ze burdy byly...
|
![]() |
Ursynalia są płatne... |
![]() |
nie szef tylko PRZEWODNICZACY ! wezcie to zacznijcie poprawiac bo az ten bład razi..
|
![]() |
Ja mam inne wieści, coś nie halo:
KOZIENALIA
17 maja – ConfiturA, DrGree, THE TOOBES, INEKAFE, THE SUBWaAYS
18 maja – TaLLib, Miuosh, DonGURALesko, Vavamuffin
19 maja – mProjekt, BACKBEAT, BRODKA, AFROMENTAL
KULTURALIA
18 maja - Shoot the Girls First, Helia, Eris is my homegirl, Eskimo Callboy
19 maja - My-key, Eddy wata, Infernal
20 maja - Rossa, Roots Defender&John, Sutton, My Riot, Carpark North
|
![]() |
czy orientuje się ktoś kto pierwszy występuje jutro na koncercie na Błoniach i w jakich godzinach będą występować kolejni artyści?
|
![]() |
a to co na Kultulariach w programie to przypadkiem w tamtym roku nie było na Kozienaliach na Błoniach? |
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|