![]() |
LUBLIN - MIASTO INSPIRACJI.
|
![]() |
Po co pokazał podrobione prawo jazdy? lepiej było jak pewien pan redaktor bez prawka być pod wpływem to by mu uszło....
|
![]() |
Oby nazywał się cimoszkiewicz, piwnik lub najshtub
|
![]() |
To jest kryminał !!! Potencjalny "zabójca" w karetce czyli pojeździe o uprzywilejowanym ??? A gdzie przełożeni tego "cymbała" ???
|
![]() |
Od 20 lat nie ma już kierowców karetek i sanitariuszy. Są RATOWNICY MEDYCZNI.
|
![]() |
Skąd ten wieśniak?
|
![]() |
Pewnie na dodatek Ukrainiec.
|
![]() |
A badania psychotechniczne miał?
|
![]() |
U. Med. to nie karetka PRM tylko transport zapewne firmy prywatnej w którym każdy Janusz może sie zatrudnić jako kierowca a co do wymogu odpowiednich dokumentów na pojazdy uprzywilejowane to może ktoś się wypowie czy takich w ogóle wymagają?
|
![]() |
Oby nazywał się cimoszkiewicz, piwnik lub najshtubGdyby tak się nazywał to nie był by kierowca tylko dyrektorem pogotowia. Co najmniej dyrektorem. |
![]() |
To szef dokumentow nie widział? Mam nadzieję, że prywaciarz beknie.
|
![]() |
Biefne dziecko wiózł pewnie z matką do szpitala. To dojechali...
|
![]() |
I co nie ma racji rząd, że likwiduje prywatny transport sanitarny?
|
![]() |
PRZYKŁAD NAJSZTUBA - po jaką ... uczyc się przepisów, robić prawko, przeglądy, badania i ubezpieczać... skoro i tak sąd osądzi własciwie.
|
![]() |
pojazd przerobiony z dostawczaka, okno wyciete gumówką i wklejona szyba? Kryminał dla przebierńców! A kto z NFZ podpisał z takim podmiotem umowę na transport medyczny?
Ziemniaki wozić a nie ludzi. Kiedy kontrola z Ministerstwa Zdrowia?
|
![]() |
Jeżdziłem przez lato tirem we Francji. Nikt nigdy nie sprawdzał mi prawa jazdy. Wystarczyły moje zapewnienia. Gdy by był kłopot to pewnie mój.
|
![]() |
Pewnie bolt przejął rynek transportu sanitarnego w innowacyjnych firmach uprawnienia nie są wymagane
|
![]() |
W Polsce jest więcej samochodów służbowych administracji centralnej niż karetek pogotowia.
|
![]() |
W jednej z największej firmy trpansportowej w Lublinie zwykli sanitariusze jeżdżą w polarach i kurtkach z napisem ratownik medyczny. A kierownik oddziału lubelskiego traktuje ratowników jak szmaty bo sam jest zwykłym lizusem.Sprawdzajcie ludzie kto do wąż przyjedzie bo NFZ nigdy nie sprawdza zatrudnionych pracowników.
|
![]() |
a tam tez mi sensacja , w polsce co drugi ukrainiec , lewe prawko ma
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|