![]() |
To nie nowość jak kierowcy korzystają z telefonu podczas jazdy. Dziś miałam taki przypadek jak stałam na przystanku a dziewczyna za kierownica autobusu korzysta z telefonu może tak na Jana Pawła powinni postać to by też skontrolowali
|
![]() |
A co tu się dziwić, zatrudniają kogo popadnie żeby tylko zapchać dziurę (kierowców którzy podpadli w innych firmach np za %) byle by tylko autobus jechał a oni kosili kasę na "taniej sile roboczej w Lublinie". Kierowcy w Lublinie szanujcie się trochę za swoją pracę, 20 zł NA GODZINĘ NETTO TO ABSOLUTNE MINIMUM !!! Do dobrej firmy ustawiają się kolejki i trudno się dostać , a do "dziad transu" biorą kogo popadnie bo mają wtedy parobków ze swoich pracowników. Zapytajcie ile ten cały Warbus płaci kierowcom w innych swoich oddziałach i się przekonacie...
|
![]() |
Jak to możliwe by kierowca korzystał z telefonu komórkowego w czasie jazdy!? Bloga można tylko słuchać? Krętactwo i tyle. Kierowcy w czasie jazdy często rozmawiają i ZTM tego nie zauważa
|
![]() |
A z tableta można korzystać w czasie jazdy? Toż to przecież nie telefon i nie posiada funkcji dzwonienia.
|
![]() |
obsługa wyświetlaczy montowanych we współczesnych też wymaga odwrócenia wzroku i uwagi z tego co dzieje się na jezdni.
i dozwolone
|
![]() |
21 wiek, patrzy też na zegary i prowadzi też mi larum
|
![]() |
Za takie pieniądze w tej pracy to ty człowieku do toalety nie będziesz chciał się ruszyć.
|
![]() |
Dzisiaj na linii 13 autobus Autosan po południu kierowca wiózł pasażera i z nim gadał. To też niedozwolone.
|
![]() |
Dziś było obywatelskie zatrzymanie kierowcy autobusu (notabene nr 32) kurs po 16 kierunek Widok. Na przystanku Brzeskiej, zabrane kluczyki i wezwana policja. Nie wiem jak się skończyło bo pojechałam dalej. Słyszałam tylko że nie chciał się zbadać alkomatem. Ciekawe co na to ZTM
|
![]() |
Nastała era społeczników , podpier....czy. Aby nagrać na telefon i problemów komuś narobić. Zwrócić było uwagę i tyle. Ale nie bo menda jakaś się dowartościowuje im więcej problemu komuś narobi i zamieszania.
|
![]() |
ZTM udaję, że płaci pensję to kierowcy udają że pracują.
|
![]() |
nie dosc, ze zarabiaja grosze za taka prace to jeszcze ich frajerzy podpierdzielaja haha naprawde super praca, specjalnie ostro hamowalbym przed kazdym przystankiem i swiatlami, co by bydlo sie poprzewracalo w srodku lol
|
![]() |
ZTM udaję, że płaci pensję to kierowcy udają że pracują.OOO to kierowca prywatnego przewoźnika jest urzędnikiem ?? |
![]() |
Nastała era społeczników , podpier....czy. Aby nagrać na telefon i problemów komuś narobić. Zwrócić było uwagę i tyle. Ale nie bo menda jakaś się dowartościowuje im więcej problemu komuś narobi i zamieszania.Chyba większym problemem jest brak umiejętności i kultury kierowców komunikacji miejskiej. A zwórć takiemu uwagę to ile się człowiek nasłucha pod swoim adresem a reakcja i tak chwilowa. Pierwsze i najważniejsze macie dowieźć nas bezpiecznie, a nie jak na wyścigu, po drugie być miłym dla pasażerów, a po trzecie jak Tobie coś nie odpowiada to idź do innej pracy. Problem jest taki że kręcikółek mało kto chce zatrudniać na turystyce, bo to niestety zielone małpy do kręcenia kółek. To już podgatunek szoferów, a do kierowców zawodowych to im.... |
![]() |
Dzisiaj na linii 13 autobus Autosan po południu kierowca wiózł pasażera i z nim gadał. To też niedozwolone.Ta a na podstawie jakiego przepisu prawa o ruchu drogowym ? |
![]() |
Nastała era społeczników , podpier....czy. Aby nagrać na telefon i problemów komuś narobić. Zwrócić było uwagę i tyle. Ale nie bo menda jakaś się dowartościowuje im więcej problemu komuś narobi i zamieszania.Nie rozpędzaj się tak z tym społecznikiem itp. bo życie ludzi, których wiezie ten wg. ciebie szlachetny kierowca, jest najważniejsze. Wypadki z udziałem autobusów są niejednokrotnie spowodowane takimi zachowaniami. Rozmowy przez telefon w czasie jazdy to częsta praktyka... Bardzo dobrze, że ktoś nagłośnił co robi taki idiota, niestety ale idiota. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|