![]() |
a niech sobie idą ....
|
![]() |
A może KOD za miast cyrków w obronie kilku zwolnionych dziennikarzy i to nieobiektywnych zarabiających krocie na wychwalaniu władzy, zorganizuje marsz w obronie tysięcy zwalnianych ludzi z zakładów pracy , zatrudnianych na bandyckich umowach przez agencje zatrudnienia, w obronie pracowników którym od miesięcy nie wypłaca się poborów, marsz przeciw bezprawiu komorników, bezprawiu banków itp.
|
![]() |
Proponuję marsz w obronie kobiet którym byli partnerzy i mężowie nie chcą płacić alimentów.
|
![]() |
Brawo KOD życzę Wam by rząd Was posłuchał i tak zmienił prawo o wolności obywateli by było podobne do tego jakie obecnie obowiązuje w demokratycznej i europejskiej Francji po zamachach i kolebce demokracji USA. No i niech KOD jak najszybciej protestuje przeciw Facebook tam dopiero mają żer wszelkiej maści agendy wywiadowcze i przestępcze.
|
![]() |
|
![]() |
Drodzy kodowcy. Dla mnie kaczor moze zrobić putynizacje mediów i na jego wzór wpisac w ustawie że udział mediów zagranicznych w polskich mediach nie może być większy jak 20%. I tak w polskie ręce wróciłoby jakieś 56% udziałów. Nie widze powodów aby niemiec zabierał ponad 70% swoich udziałów do siebie. O take wolne media walczycie aby niemiec miał dobrze. Kolejna sprawa, nowela pozwala aby nielegalne podsłuchy mogły być dowodem sądowym. Nagrani kolesie z Sowy i przyjaciół już sie niepokoją a kierowcy zacierają ręce. Dlaczego? Bo film z rejestratora stanie się materiałem dowodowym równym z wideorejestratorem policyjnym. Ja wiem że ręka PO was karmiła ale została przetrącona. Dlatego tak się miotacie.
|
![]() |
|
![]() |
Jeden z tych, co mówią jak jest - nie tylko z KOD-em.
warto wiedzieć coś więcej:
https://www.youtube.com/watch?v=isFt_OuOONc
|
![]() |
W 1968 JARUZELSKI też "bronił" demokracji w Czechoslowacji :)
|
![]() |
Platformen Guten morgen ;) Już gazety zaczynają naganianie staruszków ;)
|
![]() |
No nie wiem czy i teraz przyjdę,jest po prostu za zimno i nawet te 400 zł za godzinę stania mnie już nie zachęci.
|
![]() |
O sobie (fraszka samokrytyczna)
Jestem najgorszego sortu,
nie jem PiS-owskiego tortu,
nie popieram Dobrej Zmiany,
która dzieje się nocami.
Maszeruję z KOD-owcami
i gen zdrady we mnie tkwi.
Ach, Ojczyzno ma kochana,
czy pokażesz mi dziś drzwi?
Ula Kiełczewska
|
![]() |
Kalmary,Ośmiorniczki,Drożdżówki
|
![]() |
"Kolejna sprawa, nowela pozwala aby nielegalne podsłuchy mogły być dowodem sądowym. Nagrani kolesie z Sowy i przyjaciół już sie niepokoją a kierowcy zacierają ręce."
Lex retro non agit - więc wmawianie ludziom, że kara spotka kolesi od Sowy jest zwykłym kłamstwem :)
Ale przecież ładnie się powtarza slogany Głównodowodzącego i jego ekipy.
Miłego dnia i więcej dystansu do tego, co jest w przekazie medialnym :)
No i sugeruję, aby Pan się dowiedział o co walczy KOD
|
![]() |
Brawo tak trzymać. Żadne głupawe memy nic nie zmienią.
|
![]() |
kto ma coś na sumieniu to protestuje żeby nie dobrali mu się do d...
|
![]() |
BRAWO! Bedziemy tam wszyscy!
|
![]() |
Dwa miesiące nie(rządów) oszołomów z PiS-u, a już jesteśmy ze wszystkim skłóceni, frank powyżej 4 zł, euro po 4,5 zł, w tv już widać włazidupstwo, w policji pisowski komendant zdziwiony, że po co poprzednikowi była aparatura antypodsłuchowa, pier***nięty Antoni dalej bredzi o zamachu, nagle się okazało, że jak rating nam obniżyli, to pisowcy przyznali, że nasz gospodarka nie jest w ruinie, tylko kwitnie.
Aż boje się pomyśleć, co będzie za jakiś czas kolejnych rządów tym jołopów
|
![]() |
Jeden z mieszkańców naszego miasta, który miał swoją teczkę nie tylko w SB ale i Moskwie, w "wolnej" Polsce pozwolił sobie na zwrócenie uwagi policjantowi, za co w efekcie został osadzony w areszcie do odbycia kary pozbawienia wolności. Kierowany nie tylko względami osobistymi ale również interesów kraju, za który kiedyś siedział w więzieniu jako więzień polityczny, zwrócił się o zamianę kary pozbawienia wolności na dozór elektroniczny, bo pierwsze kosztuje podatników miesięcznie 3750 złotych, a drugie 10 razy mniej. Wniosek o zmianę kary pozbawienia wolności na dozór elektroniczny został przez sąd odrzucony, bo podsądny nie stawił się na posiedzenie - nie stawił się na posiedzenie sadu, bo w tym czasie przebywał w... więzieniu. To było przed objęciem władzy przez PiS. Dwa dni temu sąd uwzględnił wniosek podsądnego o zamianę kary pozbawienia wolności ma dozór elektroniczny. Czy KOD chodzi o to żeby było jak wcześniej?
|
![]() |
W Lublinie na wąskiej ulicy spotkały się dwie grupy ludzi.
Kim jesteście? -zapytał przedstawiciel grupy ubranej swetry i tęczowe szaliki.
- My jesteśmy pacyfiści- dopowiada barczysty człowiek w dresie.
- A my jesteśmy obrońcy wolnych mediów i demokracji i właśnie wracamy z KOD owej demonstracji -odpowiedzieli ludzie w swetrach.
Nagle pacyfiści podwinęli rękawy i spuścili łomot obrońcom demokracji.
- Czemu żeście nas pobili przecież jesteście pacyfistami, a pacyfiści nie biją ludzi?
- Ha ha ha ha.. z nas tacy pacyfiści jak z was obrońcy demokracji i wolnych mediów!
|
Strona 1 z 6
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|