Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Kolejny protest przed sądem w Lublinie [zdjęcia]

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 4 lipca 2018 r. o 21:24 Powrót do artykułu
Jak ciężko odejść od koryta i władzy to wie rodzina która ochoczo idzie protestować. Wielu prawników nie mogło by marzyć o przyjęcia na studia gdyby nie koneksje takiej szychy.
Odpowiedz
Jestem z Wami!
Odpowiedz
Do roboty albo szukac spadkobierców 180 letnich razem z kolesiami POjechanymi
Odpowiedz
Tłumy aż strach się bać
Odpowiedz
no i wyszła kupa - ciągle te same ... "twarze"
Odpowiedz
Super że było 100 000 ludzi popierających protest
Odpowiedz
Moc statystów:)))
Odpowiedz
Przepraszam za literówkę 100 osób, rodziny z dziećmi
Odpowiedz
Moja babcia sędzi, tata sędzia siostra sędzia i ja też byłem
Odpowiedz
Kaczyński i PIS zniszczą nasz kraj i to zniszczą go tak jak Hawez zniszczył Nikaraguę - zniszczy rękami polaków. A głównym winowajcą działającym z ukrycia to kler.
Odpowiedz
Niejaka pani róża dziś w parlamencie europejskim biadoliła, że w każdym polskim mieście wyszły dziś tysiące ludzi aby wspierać niszczone sądy. Taaaaaa tysiace i taaaaaa niszczone. W sumie niszczone bo jak nazwać osiąganie od koryta. W ich mniemaniu to jest niszczenie nie praworządności tylko dorobku całych rodzin, klanów.
Odpowiedz
PIS=PRL=PZPR
Odpowiedz
W Solidarności też była garstka na początku. Najlepiej będzie jak pisiory przegracie w wyborach. A potem trybunał stanu. Dobro zawsze wygrywa. Pozdro, hultaje.
Odpowiedz
Pis to złodzieje.
Odpowiedz
Same ubeckie mordy i ich pomioty
Odpowiedz
– Dostałem wyrok trzech lat bezwzględnego więzienia. Siedziałem na Montelupich; siedziałem w tzw. getcie, miejscu o zaostrzonym rygorze – powiedział Marian Stach, działacz opozycji niepodległościowej PRL. Gość programu „Minęła 20” został skazany podczas stanu wojennego przez skład sędziów, w którym znalazł się Józef Iwulski. Od środy pełni on obowiązki I Prezesa SN.
Odpowiedz
Kłamstwa wobec PiSu nie działają na Polaków wy Ruska swołocz ;p Ja pamiętam jak mnie Tusk okradał podnosił podatki, obcinał zasiłki (pogrzebowy, dla bezrobotnych, na opiekę nad osobami niepełnosprawnymi). Pamiętam próbę wprowadzenia ACTA. Natomiast PiS wypełnia swój program wyborczy punkt po punkcie. Dlatego na nich zagłosowałem i zagłosuję ponownie w wyborach samorządowych oraz do PE. Tusk tylko się śmiał z nas Polaków. Tego mu nigdy nie wybaczę. Pacany ekonomczne z PO potrafili jedynie gnębić zwykłych obywateli III RP.
Odpowiedz
Marian STACH, działacz KPN skazany w Stanie Wojennym na 3 lata więzienia za próbą obalenia PRL. W składzie orzekającym był ppłk. sędzia Iwulski, pełniący dzisiaj obowiązki prezesa Sądu Najwyższego - REFORMA NATYCHMIAST !
Odpowiedz
PiS ograbia Polaków z Niezawisłych Sądów, łamiąc tym fundament państwa demokratycznego - Trójpodział Władzy ! Każdy z nas kto powinien protestować przeciw takim działaniom, ponieważ jeżeli Władza Sądownicza straci swoją niezależność, staniemy się państwem autorytarnym rządzonym jednoosobowo przez posła z Żoliborza , jak Białoruś przez Łukaszenkę.
Odpowiedz
ty od pacanów nie wyzywaj, rydzykowa miernoto
Odpowiedz
Strona 1 z 4

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...