![]() |
Na zbity pysk chama.
Czym szybciej się go wywali tym lepiej dla służby.
A potem tylko sprzątanie tego chlewu.
|
![]() |
To on jest w końcu strażakiem czy politykiem? stopień ma ze słuzby czy "za walkę o demokrację"?
|
![]() |
Ostrzeżcie Komendanta Głównego, że już chcą proponować następcę Gregorka, którym będzie mógł sterować sam Gregorek, bo to człowiek z jego stron rodzinnych, czyli z Opola Lubelskiego. Zupełnie nie trafiona propozycja.
|
![]() |
Kto tu w końcu wygrał te wybory, że PSL wybiera, do diaska z tymi ludowcami. |
![]() |
Słuchajcie on kończył tą samą szkołę oficerską w Warszawie (SGSP).itd................
|
![]() |
Wyniki z kontroli juz można napisać:
"musi zostać odwołany, a nowym komendantem musi zostać "fachowiec" z PSL lub PO )"
|
![]() |
Chamem to przede wszystkim jesteś ty, cokolwiek o proweniencji gnidologicznej. |
![]() |
wSZYSTKIE TE WPISY TO JEDEN WIELKI OBCIACH.GDZIE MODERATOR DO JASNEJ CH... !!!
|
![]() |
Ludzie, dajcie se spokój.
Ten Pan musi odejść i to jak najszybciej, wszyscy zbulwersowani jego rządami mają rację - podobnie jak miliony wyborców głosujących przeciw PiS na PO.
Ale nie dajcie sie wmanewrować w dyskusje z przydupasami KW typu pyskujących tu smarkaczy. To są ludzie którzy tylko i wyłącznie potrafią pisać głupoty a o straży i jej działaniach operacyjnych nie mają zielonego pojęcia.
O naszym wizerunku decyduje głos nas samych i nasze działania - a nie kilka wpisów sfrustrowanych obrońców Pana Komendanta.
|
![]() |
Strażak głupiś, jak lewy but czerwony i prwy zielony. Słowem, jesteś arbuzowaty sikawkowy moczopędny. |
![]() |
|
![]() |
Byłem za tego pana (specjalnie z małej litery)kiierowcą razem z panem Szczepańskim przemierzali obrzary III PP tg lewizny . nie wiedziałem gdzie balowali ,ale kilometry musiały się zgadzadź.Moim zadzniem było rospisać dobrze kartę drogową,albo won z komendy,i tak wuleciałem przez dobrze doradzających-słowa uznania dla pana gabrysiewicza.Ciekawy jestem czy zachowałysię karty drogowe z tamtego okresu.Cała robota była tak zorganizowama ,dzisiaj stawia się zarzuty ludziom ,którzy musieli wykonywać polecenia ekipy PiS.Dzienniku i prokuraturo Pana Kartmowskiego z Siedlc z pdaniem jako zarzut prokuratorski dla Wiesława P. cios po nisko pasa.
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.