![]() |
a bilety po 2,8 pln. przeciez na czyms trzeba zarobic
|
![]() |
Taka płatna strefa to tragedia dla sklepikarzy. Zawsze mozna było gdzies sie zaparkowac na chwilę szczególnie miedzy 15 a 18 kiedy juz urzedasy do domu pojechali. A teraz do sklepikow na Kowalskiej czy Bernardynskiej czy do banku na Królewskiej to juz nie będzie mi się chciało jezdzić.
|
![]() |
i kto te bilety kupi? centrum lublina jest tak male, ze mozna sie przejsc. bedzie szybciej i zdrowiej
|
![]() |
Niech sobie Radni te bilety po 1 zł wsadzą tam gdzie ja wstydzę się powiedzieć. Ratusz i Radni zrobili sobie ostatnio z nas mieszkańców taką kozę którą do marca POwoli rozkraczeją
a PO marcu zaczną ją doić.... :fotoradary, gaz, woda, podatki od nieruchomości, czynsze, przejazdy komunikacją miejską, czesne w placówkach przedszkolnych - do tego likwidacja kolejnych zakładów pracy, obostrzenia i ograniczenia handlu ulicznego , mandaty.
Jak się nic nie zmieni to ta koza zdechnie "to ja wójt wam mówię".Zawsze się tak kończy kiedy koza chodzi głodna i trzy razy dziennie ją doją
|
![]() |
Tułajew ch*ja dostaniesz mój głos więcej, POpłyniesz w następnych wyborach pod prąd Czerniejówką. Myślałem że POwce nie przerobią cię na klakiera -a jednak się myliłem. |
![]() |
Cytat z DW: "...Wtórują mu radni PO: Ci, którzy przyjeżdżali komunikacją międzymiastową i wybierali piesze dojście do centrum teraz będą mogli wybrać bilet za złotówkę."
Co za bzdura! Przecież przystanki koło dworca PKS nie są w strefie płatnego parkowania, więc biletów za złotówkę nie można tam kasować! Można tam jedynie wysiadać, ale NIE wsiadać.
Szkoda, że radni nie potrafią myśleć logicznie...
|
![]() |
ja proponuje zamiast biletu 1zł jazdę na dowód rejestracyjny wtedy będę pewien że ruch w centrum jest mniejszy i zmniejszy korki i tak powiano to działać.
|
![]() |
Jak dla mnie to jest bez sensu... A nie prościej było by uruchomić kilka czy kilkanaście lini "krótkotrasowych" z biletami za 1zł na trasach,gdzie najwięcej ludzi jeździ? np.na trasie: Bronowice-KUL .
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|