![]() |
czy ktos korzystal z uslug serwisu kosiarek w Lublinie?-firma Irpol....czy jest godna polecenia??
|
![]() |
Przestrzegam przed tym serwisem drogo,brak wiedzy,upalone końcuwki przy stojanie traktuje jako spalony silnik.W innym serwisie naprawa na poczekaniu,koszt 15 zł. |
![]() |
Fatalny serwis. Mi ustawili zapłon w silniku tak, że po kilku koszeniach odkręciła się śrubka od tłoku i wyrwała dziurę w silniku. Dodam, że kosiarka była kupiona u nich nowa i miała nieco ponad rok. Naprawa kosztowała mnie aż 150 PLN a jej skutkiem był wybuch silnika kosiarki. Właściciel chamski i prostacki krzyczał że go to w ogóle nie interesuje, że kosiarka była u nich naprawiana. Zupełny brak kompetencji. Nie wydają paragonów za naprawę i zakupiony towar, aby nie było podstaw do reklamacji. Jak tam byłem innym razem, to byłem świadkiem awantury z innymi klientami. Nie polecam!!! Lepiej skorzystać z innego serwisu.
|
![]() |
Osobiście polecam firmę AS-SERVICE.Firma mieści się w Lublinie przy ul.Morcinka10.
Tanio biorą i solidnie naprawiają. Za naprawę kosiarki zapłaciłem 60 zł kosiarka pracuje bez zarzutu 3 lata po naprawie. Naprawiałem w tej firmie również pilarkę spalinową i też jestem zadowolony z naprawy.
|
![]() |
Firma IRPOL bardzo kiepska, pracownicy wspaniali, a właściciele chamscy i prostaccy, mili tylko przed sprzedaniem sprzętu i wciśnięciem bubla, z którym męcz sie później sam.
Brak możliwości wymiany całości sprzętu, nawet samego elementu, ewentualnie negocjacji ceny, gdzie inne firmy przy takich zakupach szanują klientów.
To nie pierwsza taka opinia w internecie, firma duża z dwoma punktami (warszawska i kraśnicka), co z tego jak właściciel de.il i krętacz ...Łatwo go poznać stary łysy dziad w spodniach w kant od garnituru...
**Za to polecam z całym sumieniem i rzetelnością, razem ze znajomymi i nie tylko, firmę WÓJCIK-KARCHER z ul. Kunickiego w Lublinie. Duży asortyment, miły właściciel, który dba o klienta i wzorowy serwis ! Oby takich punktów więcej w Lublinie i okolicach.
|
![]() |
Ja także jestem niezadowolonym i oszukanym "byłym" klientem... Przy próbie reklamacji, sprzedawca dostaje szału i wszystkich wyklina... brak kultury...
Irpol to taka typowa "firma erdol"...kup pan i się odpier..l ...
|
![]() |
Brak kompetencji, fachowego i rzetelnego sprzedawcy, z serwisem problem, zawiozłem kosiarkę którą od nich kupiłem i nie wiedzą co z nią zrobić, nastawieni na największy zysk. Nie polecam. Omijac z daleka, ceny jak z kosmosu.
Krzysztof Klient
|
![]() |
Jak kilent kupuje nowe to chce nowe, a nie uszkodzone, porysowane, nadłamane, odklejone itp... Wszystko wygląda pięknie przed zapłatą, po zapłacie, firma IRPOL ma klienta gdzieś.
To wszystko wina argonackiego i chamskiego WŁAŚCICIELA IRPOL - Leopolda Guściory i jego cwanej rodziny.
Próbował zastraszyć krzykiem i nie tylko znajomych przy próbie reklamacji podkaszarki ale są prawnikami i poradzą sobie z nim :)
Na szczęście, drogi właścicielu nie tylko Ty jeden masz sklep, a opinie masz kiepską, bo wiele osób tak twierdzi.
Także radze uważać na firme IRPOL, w Lublinie i okolicach są znacznie lepsze tańsze i wzorowowe firmy ze sprzętem ogrodniczym !
|
![]() |
http://najlepsifachowcy.pl/DodajOpinie.is.irpol-lublin.html
Tutaj też kilka opinii na temat Irpolu... niestety negatywne.
|
![]() |
http://najlepsifachowcy.pl/DodajOpinie.is.irpol-lublin.html
Tutaj też kilka opinii na temat Irpolu... niestety negatywne.
|
![]() |
Właściciel burak i cham !
|
![]() |
Kpiłem w Firmie Wójcik glebogryzarkę ... pierwszy problem to wyciek oleju po 2 godzinach od zakupu. (zakup z osprzętem 3500) ... przyjechał technik i poprawił i było OK. Dzień drugi ... początek pracy ... maszyna gaśnie co 3-4 minuty i jest gówno nie praca. Dzwonie do serwisu przedstawiam problem w odpowiedzi słyszę ma Pan trudny grunt i maszyna się przesila. Przez klilka dni więcej czasu poświęcam na odpalanie niż na oranie. W końcu urywa się linka zapłonu ... jak zwykle dzwonie do sewisu a tam ... proszę dostarczyć maszynę i stwierdzimy czy to wina użytkownika czy też na gwarancji. Linka na sczęście trochę się skróciła ale działa bez zażutu bez serwisu. Nadal mam problemy z pracą ciągłą i uważam że takiej maszyny nie da sie wozić co chwila do serwisu autem osobowym. Serwis jest totalnie do dupy a Firma Wójcik nie jest w stanie sprostać klientom w ich problemach. Nie polecam sklepu a tym bardziej serwisu. Nie polecam tej firmy do zakupu sprzętu do ogrodu.
|
![]() |
Fatalny serwis. Mi ustawili zapłon w silniku tak, że po kilku koszeniach odkręciła się śrubka od tłoku i wyrwała dziurę w silniku. Dodam, że kosiarka była kupiona u nich nowa i miała nieco ponad rok. Naprawa kosztowała mnie aż 150 PLN a jej skutkiem był wybuch silnika kosiarki. Właściciel chamski i prostacki krzyczał że go to w ogóle nie interesuje, że kosiarka była u nich naprawiana. Zupełny brak kompetencji. Nie wydają paragonów za naprawę i zakupiony towar, aby nie było podstaw do reklamacji. Jak tam byłem innym razem, to byłem świadkiem awantury z innymi klientami. Nie polecam!!! Lepiej skorzystać z innego serwisu.SERWIS FIRMY IRPOL JEST NAJLEPSZY W LUBLINIE ZAŚ MASZYNY SĄ RENOMOWANE I SPRAWDZONE. W IRPOLU WSZYSTKO DA SIĘ ZAŁATWIĆ I NEGOCJOWAĆ CENĘ !!! PO ANALIZIE SŁOWOTWÓRZEJ MOŻNA STWIERDZIĆ ŻE OPINIE PISANE NA TYM FORUM PISZE JEDNA I TA SAMA OSOBA, NAJPRAWDOPODOBNIEJ WYWODZĄCA SIĘ Z KONKURENCJI KTÓRA NIE MOŻE PRZEBOLEĆ ŻE FIRMY OGRODNICZE I KLIENCI INDYWIDUALNI SERWISUJĄ SIĘ TYLKO W IRPOLU. NA PEWNO ZAZDROSZCZĄ IM OBROTÓW KASY I KLIENTÓW !!!!!!!!!!! STAŁY KLIENT |
![]() |
Firma IRPOL bardzo kiepska, pracownicy wspaniali, a właściciele chamscy i prostaccy, mili tylko przed sprzedaniem sprzętu i wciśnięciem bubla, z którym męcz sie później sam. Brak możliwości wymiany całości sprzętu, nawet samego elementu, ewentualnie negocjacji ceny, gdzie inne firmy przy takich zakupach szanują klientów. To nie pierwsza taka opinia w internecie, firma duża z dwoma punktami (warszawska i kraśnicka), co z tego jak właściciel de.il i krętacz ...Łatwo go poznać stary łysy dziad w spodniach w kant od garnituru... **Za to polecam z całym sumieniem i rzetelnością, razem ze znajomymi i nie tylko, firmę WÓJCIK-KARCHER z ul. Kunickiego w Lublinie. Duży asortyment, miły właściciel, który dba o klienta i wzorowy serwis ! Oby takich punktów więcej w Lublinie i okolicach.Właściciele firmy Irpol to wspaniali ludzie. Życzliwi, pogodni względem klientów. Znają się na zagadnieniach technicznych i potrafią trafnie dopasować sprzęt pod konkretne potrzeby. Inne potrzeby ma klient indywidualny a inne prowadzący usługową działalność ogrodniczą. Nigdy mnie jeszcze nie oszukali, a ich promocje i upusty cenowe zachęcają mnie do dalszych zakupów. To co pisze ten zdesperowany człowiek o Iwonce, Irenie i Polku to istna bzdura !!! Najprawdopodobniej to ktoś z konkurencji któremu komornik już wszedł na konto. Niestety w Lublinie zostaną tylko najlepsi a firma Irpol ma ugruntowaną pozycję rynkową. W firmie Irpol kupuje sprzęt i go serwisuje od ponad 6 lat !!!! |
![]() |
Niezgadzam się z negatywnymi opiniami na temat firmy Irpol.
Od kilku lat korzystam z jej usług i nie miałem nigdy żadnych problemów przy zakupie i z póżniejszym serwisem zakupionego
sprzętu. Wszystko jest solidnie zrobine i miła, fachowa obsługa.
Zadowolony klient
|
![]() |
Osobiście polecam firmę AS-SERVICE.Firma mieści się w Lublinie przy ul.Morcinka10. Tanio biorą i solidnie naprawiają. Za naprawę kosiarki zapłaciłem 60 zł kosiarka pracuje bez zarzutu 3 lata po naprawie. Naprawiałem w tej firmie również pilarkę spalinową i też jestem zadowolony z naprawy.Naprawiałem tam kosiarkę. Miała być gotowaa po tygodniu, była po 12 dniach. Zero wyjaśnienia, zero paragonu, zapłaciłem ponad 130 zł - niby nie majątek. |
![]() |
a kosiarka dalej nie działa, a cwany WŁAŚCICIEL-CEBULAK zrzuca winę na użytkoiwnika.
IRPOL TO OSZUŚCI !
|
![]() |
Firma może i z tradycjami ale rządzi "Pani Babcia" bo szef to alkoholik i pantoflarz, wielki bogacz co siedział pare lat w USA i chlał Bacardi....Dla kierowcy,który bedzie jeżdził po Lublinie, szef ma urojenia że z miasta przywozi sie 3 tys. utargu...........to nie te czasy i szukaj gościu innych ogłoszeń o pracę bo popracujesz na próbnym bez rejestracji miesiąc i tak wylecisz bez niczego....to moja rada.
OMIJAĆ firme IRPOL SZEROKIM ŁUKIEM ! jako klienci i jako przyszli pracownicy !
|
![]() |
Potwierdzam ten sklep i sprzedawca to prawdziwa porażka.
To że jeszcze funkcjonuje to chyba zasługa ogromnego cwaniactwa rodem z KOMUNY. Owszem jest miły ale tylko do momentu uiszczenia zapłaty. Już na drugi dzień jak zobaczy klienta niezadowolonego bo sprzęt jest wadliwy - z daleka się wydziera - mysli, że krzykiem wszystkich zastraszy.
Omijajcie ten sklep szerokim łukiem - nie ignorujcie tych opinii tak jak ja to zrobiłem - pluje sobie w przysłwiową brodę do dziś.
|
![]() |
Polecam w 100% Firmę AS-SERVICE. Sprzedają dobry jakościowo sprzęt w konkurencyjnych cenach. Prowadzę Firmę zajmującą się architekturą i pielęgnacją terenów zielonych od kilku lat zaopatruję się w Firmie AS-SERVICE. Korzystam również z ich serwisu naprawy wykonywane są na najwyższym poziomie.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|